İlçe Milli Eğitim'de neler oluyor?

GÜNDEM 16.08.2016 - 09:35, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

İlçe Milli Eğitim'de neler oluyor?

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir, ani bir kararla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden istifa etti. Yenir istifasını Pazartesi günü üzeri saat 18.00 sularında kişisel sosyal medya hesabından duyurdu.
Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandıktan sonra başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken ve Alaşehir'i akademik başarılarda ilk 5'e sokan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir, görevinden istifa etti. Yenir istifasını sosyal medya hesabından duyurdu. Geçtiğimiz Pazar günü de 17 okul müdür ve müdür yardımcısının istifa ettiği belirtiliyor.   BAŞARILI MÜDÜR İSTİFA ETTİ   Yenir, istifasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “14 mayıs 2014 tarihinde başladığım Alaşehir milli eğitim müdürlüğü görevinden bugün itibariyle istifa ettim.Görevim süresince çalıştığım başta şube müdürlerim İbrahim Özel,Sedat Koyuncu ve Hüseyin Şentürk olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum.Bu zaman zarfında tanıştığım tüm Alaşehirli hemşerilerime sonsuz saygı ve sevgiler sunuyorum.”   NEDEN İSTİFA SEÇENEĞİNİ SEÇTİ   Yaklaşık 20 yıldır akademik başarılarda Manisa'nın ilçeleri arasında son sıralarda kendisine yer bulan Alaşehir'i 14 Mayıs 2014 yılında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandıktan sonra kısa bir sürede ilk 5'e sokmayı başaran İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir'in neden istifa ettiği merak ediliyor. YENİR'E KUMPAS MI KURULDU? YOKSA, BU YÖNDE BASKI MI YAPILDI? KİMLER NİÇİN VE NASIL BASKI YAPTILAR? GEÇTİĞİMİZ PAZAR GÜNÜ 17 OKUL MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCISININ İSTİFA ETTİĞİ DOĞRU MU? SÖZ KONUSU OKUL MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI İSTİFALARINDA SAMİMİLERİMİYDİ VE KARALARINDA DİK DURACAKLAR MI?  BU SORULARA ALAŞEHİRLİLER CEVAP BEKLİYOR.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir, ani bir kararla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden istifa etti. Yenir istifasını Pazartesi günü üzeri saat 18.00 sularında kişisel sosyal medya hesabından duyurdu.

Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandıktan sonra başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken ve Alaşehir'i akademik başarılarda ilk 5'e sokan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir, görevinden istifa etti. Yenir istifasını sosyal medya hesabından duyurdu. Geçtiğimiz Pazar günü de 17 okul müdür ve müdür yardımcısının istifa ettiği belirtiliyor.

 

BAŞARILI MÜDÜR İSTİFA ETTİ

 

Yenir, istifasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “14 mayıs 2014 tarihinde başladığım Alaşehir milli eğitim müdürlüğü görevinden bugün itibariyle istifa ettim.Görevim süresince çalıştığım başta şube müdürlerim İbrahim Özel,Sedat Koyuncu ve Hüseyin Şentürk olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum.Bu zaman zarfında tanıştığım tüm Alaşehirli hemşerilerime sonsuz saygı ve sevgiler sunuyorum.”

 

NEDEN İSTİFA SEÇENEĞİNİ SEÇTİ

 

Yaklaşık 20 yıldır akademik başarılarda Manisa'nın ilçeleri arasında son sıralarda kendisine yer bulan Alaşehir'i 14 Mayıs 2014 yılında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandıktan sonra kısa bir sürede ilk 5'e sokmayı başaran İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir'in neden istifa ettiği merak ediliyor. YENİR'E KUMPAS MI KURULDU? YOKSA, BU YÖNDE BASKI MI YAPILDI? KİMLER NİÇİN VE NASIL BASKI YAPTILAR? GEÇTİĞİMİZ PAZAR GÜNÜ 17 OKUL MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCISININ İSTİFA ETTİĞİ DOĞRU MU? SÖZ KONUSU OKUL MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI İSTİFALARINDA SAMİMİLERİMİYDİ VE KARALARINDA DİK DURACAKLAR MI?  BU SORULARA ALAŞEHİRLİLER CEVAP BEKLİYOR.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.