İmar İşleri Müdürlüğünden kaçak yapılaşmaya son

23.01.2016 - 09:29, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

İmar İşleri Müdürlüğünden kaçak yapılaşmaya son

Alaşehir Belediyesi, kaçak yapılaşma ile mücadele konusunda bir toplantı düzenledi. Toplantıya mahalle muhtarları katıldı.
Alaşehir Belediyesi, kaçak yapılaşmayla mücadele konusunda bir toplantı düzenledi. Alaşehir Ziraat Odası Toplantı Salonunda Belediye Başkan Yardımcısı Muammer İbişoğlu başkanlığında düzenlenen İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün "Kaçak Yapılaşma" ile ilgili toplantısı muhtarların katılımıyla yapıldı.   EN BÜYÜK SORUN İMARLAŞMAMIŞ YAPILAR   Toplantıda Alaşehir merkez mahalleler ile yeni mahallelerde bulunan kaçak yapılar ile ilgili görüş ve öneriler dile getirildi. Toplantıda konuşan Şehir Plancısı Esra Bozan; "İlçemizde imarla ilgili en büyük sorun imarlaşmamış yapılardır. İmar durumu almadan yapılaşma mümkün değildir. Muhtarların müdürlüğümüzle sık sık iletişime geçmesi gerekir." dedi. İmar İşleri Müdür Yardımcı Cuma Vural da ruhsatsız yapılaşmayı önlemek için TİP projelerden faydalanılması gerektiğine dikkat çekti. Vural; "Şikayetler üzerine kaçak yapıların tespiti yapıldı. Ruhsatsız yapılaşmayı önlemek için TİP projelerinden yararlanmakta fayda var." şeklindeki açıklamalarıyla tamamlanan toplantı katılımcıların büyük ilgisi ve memnuniyetiyle sona erdi.  
Alaşehir Belediyesi, kaçak yapılaşma ile mücadele konusunda bir toplantı düzenledi. Toplantıya mahalle muhtarları katıldı.

Alaşehir Belediyesi, kaçak yapılaşmayla mücadele konusunda bir toplantı düzenledi. Alaşehir Ziraat Odası Toplantı Salonunda Belediye Başkan Yardımcısı Muammer İbişoğlu başkanlığında düzenlenen İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün "Kaçak Yapılaşma" ile ilgili toplantısı muhtarların katılımıyla yapıldı.

 

EN BÜYÜK SORUN İMARLAŞMAMIŞ YAPILAR

 

Toplantıda Alaşehir merkez mahalleler ile yeni mahallelerde bulunan kaçak yapılar ile ilgili görüş ve öneriler dile getirildi. Toplantıda konuşan Şehir Plancısı Esra Bozan; "İlçemizde imarla ilgili en büyük sorun imarlaşmamış yapılardır. İmar durumu almadan yapılaşma mümkün değildir. Muhtarların müdürlüğümüzle sık sık iletişime geçmesi gerekir." dedi.

İmar İşleri Müdür Yardımcı Cuma Vural da ruhsatsız yapılaşmayı önlemek için TİP projelerden faydalanılması gerektiğine dikkat çekti. Vural; "Şikayetler üzerine kaçak yapıların tespiti yapıldı. Ruhsatsız yapılaşmayı önlemek için TİP projelerinden yararlanmakta fayda var." şeklindeki açıklamalarıyla tamamlanan toplantı katılımcıların büyük ilgisi ve memnuniyetiyle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.