İstasyon mahallesinde açılmadık yol kalmayacak

BELEDİYE 27.01.2016 - 10:49, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

İstasyon mahallesinde açılmadık yol kalmayacak

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Cumartesi mesaisini İstasyon ve Kurtuluş mahallelerine ayırdı.
İstasyon mahallesinde yol ve yağmur suyu drenaj çalışmaları devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen çalışmaları Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban da yerinde inceledi. Cumartesi mesaisini bu çalışmalara ayıran Karaçoban, İstasyon ve Kurtuluş mahallelerinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.   KARAÇOBAN; ALAŞEHİR'İ YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ   İstasyon Mahallesindeki çoklu yapılaşmanın yoğun olduğu bölgelerdeki alt yapısı tamamlanan ve yol olarak görülen alanlarda yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları ile 2016 yılı asfalt kaplama programına alınacak olan yollardaki reglaj ve mıcırlama yapılan ve yapılacak alanları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban " 2016 yılı yatırım ve proje yılı olacak. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Kroki ve haritalarla öncelikli hedeflerin saptanması ile programlı ve kapsamlı çalışmalarla gerek İlçe merkezinde gerek ise yeni mahalle statüsü kazanmış alanlardaki uygulamalarımızla Alaşehir'i yeniden inşa edeceğiz. Bu nedenle söz konusu çalışmaları yerinde incelemek amacıyla bu iki çalışmaları yerinde takip ettik." dedi.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Cumartesi mesaisini İstasyon ve Kurtuluş mahallelerine ayırdı.

İstasyon mahallesinde yol ve yağmur suyu drenaj çalışmaları devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen çalışmaları Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban da yerinde inceledi. Cumartesi mesaisini bu çalışmalara ayıran Karaçoban, İstasyon ve Kurtuluş mahallelerinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

 

KARAÇOBAN; ALAŞEHİR'İ YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ

 

İstasyon Mahallesindeki çoklu yapılaşmanın yoğun olduğu bölgelerdeki alt yapısı tamamlanan ve yol olarak görülen alanlarda yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları ile 2016 yılı asfalt kaplama programına alınacak olan yollardaki reglaj ve mıcırlama yapılan ve yapılacak alanları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban " 2016 yılı yatırım ve proje yılı olacak. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Kroki ve haritalarla öncelikli hedeflerin saptanması ile programlı ve kapsamlı çalışmalarla gerek İlçe merkezinde gerek ise yeni mahalle statüsü kazanmış alanlardaki uygulamalarımızla Alaşehir'i yeniden inşa edeceğiz. Bu nedenle söz konusu çalışmaları yerinde incelemek amacıyla bu iki çalışmaları yerinde takip ettik." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.