İyi Parti İlçe Başkan Adayı Cihan Yıldırım,“Alaşehir İYİ olacak”

16.03.2020 - 09:16, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

İyi Parti İlçe Başkan Adayı Cihan Yıldırım,“Alaşehir İYİ olacak”

İyi Parti İlçe Başkan Adayı Cihan Yıldırım, "Alaşehir İYİ olacak" dedi. İİ Parti ilçe başkanlığının 14 Mart 2020 Cumartesi günü yapılacak ilçe 2. olağan kongresinde başkanlığa aday olan Yıldırım, başkan seçildiği takdirde hedeflerinin İİ Partiyi Alaşehir'de önümüzdeki yerel seçimde iktidara getirmek olduğunu söyledi.
İYİ Parti, Alaşehir'de 2. olağan kongresini 14 Mart 2020 Cumartesi günü yapacak. Ozan Düğün Salonunda saat 13.00'te yapılacak kongrede başkanlığa aday olan Cihan Yıldırım, başkan seçildiği takdirde hedeflerinin İİ Partiyi Alaşehir'de önümüzdeki yerel seçimde iktidara getirmek olduğunu söyledi. Yıldırım, "Alaşehir İYİ olacak" dedi. “ KIRGINLIK VE DARGINLIKLARA SON VERELİM” Gazetemize açıklamalarda bulunan İYİ Parti İlçe Başkan Adayı Cihan Yıldırım, başkan seçildiği takdirde hedeflerinin İİ Partiyi Alaşehir'de önümüzdeki yerel seçimde iktidara getirmek olduğunu söyledi. Yıldırım, "Partimizin hedefi önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkanlığını kazanarak, Alaşehir'de iyilerin yönetimini hayata geçirmektir" dedi. Partililere bir de mesaj veren Yıldırım, “Kitle partisi olmanın yolu tek vücut olmaktan geçer. Bu nedenle parti içindeki kırgınlık ve dargınlıklara son vermeliyiz. Ben değil biz düşüncesiyle hareket etmeliyiz.” Şeklinde konuştu. VAATLERİNİ SIRALADI Cumartesi günü yapılacak kongre öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan İYİ Parti İlçe Başkan Adayı Cihan Yıldırım, ilçe başkanı seçildiği takdirde yapacağı hizmetleri şu şekilde sıraladı, - Partiye ses düzeni olan bir araç kazandırmak. - Kayı Boyu Gençlik Ocağı kurulacak. - Sportif faaliyetler kapsamında futbol, binicilik ve okçuluk sporu için takımlar kurulacak. - Parti üyelerinin her türlü sorunu ile yakından ilgilenilecek.
İyi Parti İlçe Başkan Adayı Cihan Yıldırım, "Alaşehir İYİ olacak" dedi. İİ Parti ilçe başkanlığının 14 Mart 2020 Cumartesi günü yapılacak ilçe 2. olağan kongresinde başkanlığa aday olan Yıldırım, başkan seçildiği takdirde hedeflerinin İİ Partiyi Alaşehir'de önümüzdeki yerel seçimde iktidara getirmek olduğunu söyledi.

İYİ Parti, Alaşehir'de 2. olağan kongresini 14 Mart 2020 Cumartesi günü yapacak. Ozan Düğün Salonunda saat 13.00'te yapılacak kongrede başkanlığa aday olan Cihan Yıldırım, başkan seçildiği takdirde hedeflerinin İİ Partiyi Alaşehir'de önümüzdeki yerel seçimde iktidara getirmek olduğunu söyledi. Yıldırım, "Alaşehir İYİ olacak" dedi.

“ KIRGINLIK VE DARGINLIKLARA SON VERELİM”

Gazetemize açıklamalarda bulunan İYİ Parti İlçe Başkan Adayı Cihan Yıldırım, başkan seçildiği takdirde hedeflerinin İİ Partiyi Alaşehir'de önümüzdeki yerel seçimde iktidara getirmek olduğunu söyledi. Yıldırım, "Partimizin hedefi önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkanlığını kazanarak, Alaşehir'de iyilerin yönetimini hayata geçirmektir" dedi.

Partililere bir de mesaj veren Yıldırım, “Kitle partisi olmanın yolu tek vücut olmaktan geçer. Bu nedenle parti içindeki kırgınlık ve dargınlıklara son vermeliyiz. Ben değil biz düşüncesiyle hareket etmeliyiz.” Şeklinde konuştu.

VAATLERİNİ SIRALADI

Cumartesi günü yapılacak kongre öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan İYİ Parti İlçe Başkan Adayı Cihan Yıldırım, ilçe başkanı seçildiği takdirde yapacağı hizmetleri şu şekilde sıraladı,

- Partiye ses düzeni olan bir araç kazandırmak.

- Kayı Boyu Gençlik Ocağı kurulacak.

- Sportif faaliyetler kapsamında futbol, binicilik ve okçuluk sporu için takımlar kurulacak.

- Parti üyelerinin her türlü sorunu ile yakından ilgilenilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.