JANDARMA 180 YAŞINDA

18.06.2019 - 09:23, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

JANDARMA 180 YAŞINDA

JANDARMA TEŞKİLATI 180. YAŞINI KUTLUYOR. ALAŞEHİR KAYMAMI ABDULLAH UÇGUN, İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI’NI ZİYARET EDEREK, TEŞKİLAT MENSUPLARININ KURULUŞ YIL DÖNÜMLERİNİ KUTLADI.
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 180. Yıldönümü münasebitiyle, İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek, özel günlerini kutladı. Uçgun’un ziyaretine; İlçeEmniyet Müdürü Mustafa Zorpusan da eşlik etti. Kaymakam Uçgun, jandarma Teşklatını’nı kuruluş yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında da; “Halkımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden ülkemizin dört bir yanında görev yapan Jandarma Teşkilatımızın 180’inci kuruluş yıl dönümünü kutlarım.”dedi.  
JANDARMA TEŞKİLATI 180. YAŞINI KUTLUYOR. ALAŞEHİR KAYMAMI ABDULLAH UÇGUN, İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI’NI ZİYARET EDEREK, TEŞKİLAT MENSUPLARININ KURULUŞ YIL DÖNÜMLERİNİ KUTLADI.

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 180. Yıldönümü münasebitiyle, İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek, özel günlerini kutladı. Uçgun’un ziyaretine; İlçeEmniyet Müdürü Mustafa Zorpusan da eşlik etti.

Kaymakam Uçgun, jandarma Teşklatını’nı kuruluş yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında da; “Halkımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden ülkemizin dört bir yanında görev yapan Jandarma Teşkilatımızın 180’inci kuruluş yıl dönümünü kutlarım.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.