JANDARMADAN KÜÇÜK POYRAZ’A JEST

27.04.2020 - 09:20, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

JANDARMADAN KÜÇÜK POYRAZ’A JEST

Alaşehir'de, 4 yaşındaki Poyraz Hakkı Çavlu bayrak istedi, jandarma ekipleri ise bu isteği kırmayarak yerine getirdi ve minik çocuğu sevindirdi. Örnekköy mahallesinde oturan küçük Poyraz, isteğinin yerine getirilmesiyle çok sevindiği gözlemlendi.
Alaşehir'in Örnekköy Mahallesi'nde yaşayan İsmail Çavlu'nun 4 yaşındaki oğlu Poyraz Hakkı Çavlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için hazırlık yapan Mahallesindeki büyük abla ve abilerinden bayrak gördü. Ancak, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle dışarı çıkamadığı için Türk bayrağını alamadı. Küçük Poyraz, bunun üzerine babasıyla konuşup, jandarmadan kendisi için bayrak getirmelerini istemesini söyledi. KÜÇÜK POYRAZ’IN MUTLULUĞU GÖRÜLMEYE DEĞER Baba İsmail Çavlu oğlunu kırmayarak Alaşehir Kavaklıdere Jandarma Karakol Komutanlığı'nı arayıp, durumu anlatarak yardım istedi. Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, küçük Poyraz'ın istediği Türk bayrağını satın alıp, evine kadar teslim etti. İstediği bayrağa kavuşan Poyraz Hakkı Çavlu büyük sevinç yaşayarak, "Artık bende okula giden abilerim gibi video çekip 23 Nisan kutlayabileceğim. Beni kırmayıp, bayrağı getiren jandarma abilerime çok teşekkür ederim."dedi. “BİZ BÜYÜK BİR MİLLETİZ, HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZELİZ” Baba İsmail Çavlu ise, "Oğlum, köyümüzde okula giden ve 23 Nisan için video hazırlayan büyüklerinden özendi. Onlarda bayrağı görünce çok ısrar etti bayrak almamızı. Oğluma, çarşıya gidip alayım dedim ama kabul etmedi. 20 yaşından küçüklerin dışarı çıkması yasak olduğu için dışarı çıkamayacaktı. Benim de gitmemi istemedi. Asker amcalarımdan iste baba, asker amcalarım bana bayrağı getirir diyerek çok ısrar etti. Oğlumun ısrarına dayanamadım ve jandarmayı arayarak durumu anlattım. Kısa süre içerisinde bizleri kırmayarak bayrağı getirdiler. Oğlumu ve bizleri çok mutlu ettiler. Birlik beraberlik çok güzel bir duygu. Birilerinin bize sahip çıkması, kendimizi sahipsiz hmemek çok güzel bir duygu. Allah bu birlik beraberliğimiz, kardeşliğimizi bozmasın. Devletimize ve milletimizi zeval vermesin. Hep birlikte çok güzeliz.”şeklinde konuştu.
Alaşehir'de, 4 yaşındaki Poyraz Hakkı Çavlu bayrak istedi, jandarma ekipleri ise bu isteği kırmayarak yerine getirdi ve minik çocuğu sevindirdi. Örnekköy mahallesinde oturan küçük Poyraz, isteğinin yerine getirilmesiyle çok sevindiği gözlemlendi.

Alaşehir'in Örnekköy Mahallesi'nde yaşayan İsmail Çavlu'nun 4 yaşındaki oğlu Poyraz Hakkı Çavlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için hazırlık yapan Mahallesindeki büyük abla ve abilerinden bayrak gördü. Ancak, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle dışarı çıkamadığı için Türk bayrağını alamadı. Küçük Poyraz, bunun üzerine babasıyla konuşup, jandarmadan kendisi için bayrak getirmelerini istemesini söyledi.

KÜÇÜK POYRAZ’IN MUTLULUĞU GÖRÜLMEYE DEĞER

Baba İsmail Çavlu oğlunu kırmayarak Alaşehir Kavaklıdere Jandarma Karakol Komutanlığı'nı arayıp, durumu anlatarak yardım istedi. Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, küçük Poyraz'ın istediği Türk bayrağını satın alıp, evine kadar teslim etti. İstediği bayrağa kavuşan Poyraz Hakkı Çavlu büyük sevinç yaşayarak, "Artık bende okula giden abilerim gibi video çekip 23 Nisan kutlayabileceğim. Beni kırmayıp, bayrağı getiren jandarma abilerime çok teşekkür ederim."dedi.

“BİZ BÜYÜK BİR MİLLETİZ, HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZELİZ”

Baba İsmail Çavlu ise, "Oğlum, köyümüzde okula giden ve 23 Nisan için video hazırlayan büyüklerinden özendi. Onlarda bayrağı görünce çok ısrar etti bayrak almamızı. Oğluma, çarşıya gidip alayım dedim ama kabul etmedi. 20 yaşından küçüklerin dışarı çıkması yasak olduğu için dışarı çıkamayacaktı. Benim de gitmemi istemedi. Asker amcalarımdan iste baba, asker amcalarım bana bayrağı getirir diyerek çok ısrar etti. Oğlumun ısrarına dayanamadım ve jandarmayı arayarak durumu anlattım. Kısa süre içerisinde bizleri kırmayarak bayrağı getirdiler. Oğlumu ve bizleri çok mutlu ettiler. Birlik beraberlik çok güzel bir duygu. Birilerinin bize sahip çıkması, kendimizi sahipsiz hmemek çok güzel bir duygu. Allah bu birlik beraberliğimiz, kardeşliğimizi bozmasın. Devletimize ve milletimizi zeval vermesin. Hep birlikte çok güzeliz.”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.