KIYMIK: KENDİ ESNAFIMIZA SAHİP ÇIKALIM!

27.08.2021 - 08:29, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KIYMIK: KENDİ ESNAFIMIZA SAHİP ÇIKALIM!

20201-2022 eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, zincir marketler okul malzemelerine yönelik reklamlarına ağırlık verdi. Bu duruma tepki gösteren Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Kıymık, Alaşehirlileri kendi esnafına sahip çıkmaya davet ederek, Alaşehirlilere alış-verişlerini yerel esnaftan yapmaya çağırdı
Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Kıymık konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Her zaman bizlerin yanında olan yeri geldiğinde veresiye defterini açan, “yoksa sonra verirsin” diyen, “gel bir bardak çayımı iç” diyerek muhabbetini esirgemeyen, cenazemizde, düğünümüzde yanımızda olan, mahalleyi, sokağı gözetleyen, çocuklarımızı kollayan esnafımıza sahip çıkma zamanıdır. Alaşehir halkı bugüne kadar hem devletine hem de şehrine her daim desteğini vermiştir. Esnafımıza yerelde ne kadar çok sahip çıkarsak paramızın Alaşehir’imizde kalmasını, yerelden ekonomiye destek verilmesini sağlamış oluruz. Oda olarak her daim yerel esnafımızın yanında olduk ve birçok bu konuda bir çok kampanyalar düzenledik. Şehrin ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamak amacıyla yerel ekonominin canlanması gerektiğini düşünüyoruz. Çok fazla açılan zincir mağazalar sebebiyle üyelerimiz satışlarında düşüş yaşamakta ve yine bu zincir mağazalardaki maliyeti düşük ürünlerle rekabet edemeyecek durumdadırlar. Dolayısıyla yerel esnafı desteklemek hepimizin boynunun borcudur.”şeklinde konuştu. ÖĞRENCİ VELİLERİNE SESLENDİ Başkan Kıymık öğrenci velilerine de seslenerek, şunları söyledi; “DEĞERLİ ALAŞEHİRLİLER YAKLAŞAN OKUL SEZONU ALIŞVERİŞLERİNİZİ ZOR GÜNLERDEN GEÇEN YEREL ESNAFIMIZDAN YAPALIMKİ ESNAFIMIZ AYAKTA KALSIN. KIRTASİYESİ, KIYAFETCİSİ VE AYAKKABICISI GİBİ ESNAFIMIZA DESTEK OLALIM. ÇÜNKÜ DÜĞÜNÜNDE, CENAZENDE BU ESNAF SİZİN YANINZDA OLACAK. BİZDE ODA OLARAK  BU KONUDA GEREKLİ BAKANLIKLARA ZİNCİR MARKETLERDE BU TÜR ÜRÜNLERİN KISITLANMASI KONUSUNDA MÜRACAATLARIMIZI YAPTIK. AMA SİZ DEĞERLİ HEMŞERİLERİMİZ BU KONUDA HASSASİYET GÖSTERİRSE ESNAFIMIZ AYAKTA KALIR. GELİN HEP BERABER ESNAFIMIZA SAHİP ÇIKALIM.”
20201-2022 eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, zincir marketler okul malzemelerine yönelik reklamlarına ağırlık verdi. Bu duruma tepki gösteren Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Kıymık, Alaşehirlileri kendi esnafına sahip çıkmaya davet ederek, Alaşehirlilere alış-verişlerini yerel esnaftan yapmaya çağırdı

Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Kıymık konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Her zaman bizlerin yanında olan yeri geldiğinde veresiye defterini açan, “yoksa sonra verirsin” diyen, “gel bir bardak çayımı iç” diyerek muhabbetini esirgemeyen, cenazemizde, düğünümüzde yanımızda olan, mahalleyi, sokağı gözetleyen, çocuklarımızı kollayan esnafımıza sahip çıkma zamanıdır. Alaşehir halkı bugüne kadar hem devletine hem de şehrine her daim desteğini vermiştir. Esnafımıza yerelde ne kadar çok sahip çıkarsak paramızın Alaşehir’imizde kalmasını, yerelden ekonomiye destek verilmesini sağlamış oluruz. Oda olarak her daim yerel esnafımızın yanında olduk ve birçok bu konuda bir çok kampanyalar düzenledik. Şehrin ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamak amacıyla yerel ekonominin canlanması gerektiğini düşünüyoruz. Çok fazla açılan zincir mağazalar sebebiyle üyelerimiz satışlarında düşüş yaşamakta ve yine bu zincir mağazalardaki maliyeti düşük ürünlerle rekabet edemeyecek durumdadırlar. Dolayısıyla yerel esnafı desteklemek hepimizin boynunun borcudur.”şeklinde konuştu.

ÖĞRENCİ VELİLERİNE SESLENDİ

Başkan Kıymık öğrenci velilerine de seslenerek, şunları söyledi; “DEĞERLİ ALAŞEHİRLİLER YAKLAŞAN OKUL SEZONU ALIŞVERİŞLERİNİZİ ZOR GÜNLERDEN GEÇEN YEREL ESNAFIMIZDAN YAPALIMKİ ESNAFIMIZ AYAKTA KALSIN. KIRTASİYESİ, KIYAFETCİSİ VE AYAKKABICISI GİBİ ESNAFIMIZA DESTEK OLALIM. ÇÜNKÜ DÜĞÜNÜNDE, CENAZENDE BU ESNAF SİZİN YANINZDA OLACAK. BİZDE ODA OLARAK  BU KONUDA GEREKLİ BAKANLIKLARA ZİNCİR MARKETLERDE BU TÜR ÜRÜNLERİN KISITLANMASI KONUSUNDA MÜRACAATLARIMIZI YAPTIK. AMA SİZ DEĞERLİ HEMŞERİLERİMİZ BU KONUDA HASSASİYET GÖSTERİRSE ESNAFIMIZ AYAKTA KALIR. GELİN HEP BERABER ESNAFIMIZA SAHİP ÇIKALIM.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.