KADIN GİRİŞİM KOOPERATİFİ’NDEN BAŞKAN SEYHAN’A ZİYARET

YAŞAM 24.01.2020 - 09:30, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KADIN GİRİŞİM KOOPERATİFİ’NDEN BAŞKAN SEYHAN’A ZİYARET

Sınırlı Sorumlu Alaşehir Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Temsilcilerinden oluşan bir heyet, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan’ı ziyaret etti. Heyet, Seyhan’a bir hediye de takdim etti.
Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyesi olarak tescil edilen kadınların kendi ürettikleri ürünleri pazarlayarak satabileceği bir platform olarak kurulan Sınırlı Sorumlu Alaşehir Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Temsilcileri; Selen Öküzcüoğlu, Bilge Altan, Aykan Paker ve Nurdan Beşikçi Özyalçın’dan oluşan heyet, Oda Başkanı Mustafa Seyhan’ı makamında ziyaret etti.   ZİYARET TEŞEKKÜR MAHİYETİNDE!   Ziyaretin, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetiminin, akreditasyon çalışmalarında sosyal sorumlulukları gereği Alaşehir’de örnek teşkil edecek olan bu önemli kooperatifin kuruluşunda üretim yapan, emek sarf eden kadınlara destek olması nedeni ile teşekkür mahiyetinde yapıldığı belirtildi. Ziyarette, kooperatif yetkilileri, ürettikleri el ürünlerinden oluşan hediyeyi Oda Başkanı Mustafa Seyhan’a takdim etti.      “İLÇEMİZE BİRÇOK KATKI SAĞLAYACALAR”   Başkan Seyhan, kooperatif yetkililerinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, bu gibi oluşumlara her zaman destek olmaya hazır olduğunu ve bundan sonraki çalışmalarında da destek olmaya devam edeceğini bildirdi. Seyhan, ayrıca bu önemli girişimin İlçemize çok şeyler katacağını belirterek Hayırlı olmasını da diledi.
Sınırlı Sorumlu Alaşehir Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Temsilcilerinden oluşan bir heyet, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan’ı ziyaret etti. Heyet, Seyhan’a bir hediye de takdim etti.

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyesi olarak tescil edilen kadınların kendi ürettikleri ürünleri pazarlayarak satabileceği bir platform olarak kurulan Sınırlı Sorumlu Alaşehir Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Temsilcileri; Selen Öküzcüoğlu, Bilge Altan, Aykan Paker ve Nurdan Beşikçi Özyalçın’dan oluşan heyet, Oda Başkanı Mustafa Seyhan’ı makamında ziyaret etti.

 

ZİYARET TEŞEKKÜR MAHİYETİNDE!

 

Ziyaretin, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetiminin, akreditasyon çalışmalarında sosyal sorumlulukları gereği Alaşehir’de örnek teşkil edecek olan bu önemli kooperatifin kuruluşunda üretim yapan, emek sarf eden kadınlara destek olması nedeni ile teşekkür mahiyetinde yapıldığı belirtildi. Ziyarette, kooperatif yetkilileri, ürettikleri el ürünlerinden oluşan hediyeyi Oda Başkanı Mustafa Seyhan’a takdim etti.

    

“İLÇEMİZE BİRÇOK KATKI SAĞLAYACALAR”

 

Başkan Seyhan, kooperatif yetkililerinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, bu gibi oluşumlara her zaman destek olmaya hazır olduğunu ve bundan sonraki çalışmalarında da destek olmaya devam edeceğini bildirdi. Seyhan, ayrıca bu önemli girişimin İlçemize çok şeyler katacağını belirterek Hayırlı olmasını da diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.