KAHRAMAN ASKERLERİMİZİN ÜZÜMLERİ YOLA ÇIKTI

GÜNDEM 18.10.2019 - 10:10, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KAHRAMAN ASKERLERİMİZİN ÜZÜMLERİ YOLA ÇIKTI

Alaşehir Ülkü Ocakları “ Barış Pınarı Harekatı “ na katılan askerlere destek amacıyla üzüm toplama kampanyası başlatarak, üzüm topladı. Ülkü Ocakları topladıkları üzümleri, özel bir firmada 150’şer gramlık paketler yaptırdı. Yaklaşık 10 bin paket kuru sultaniye üzüm askerlere teslim edilmek üzere, Ülkü Ocakları tarafından Urfa’ya gönderildi.
Alaşehir Ülkü Ocakları Suriye’de vatanımız için mücadele eden askerlere destek amacıyla Kuru Sultaniye Üzüm Toplama kampanyası başlattı.  Bir hafta süren kampanyada  toplanan üzümler, özel bir kuru üzüm işleme ve paketleme tesislerinde 150’şer gramlık paket yaptırıldı. Naylon ambalajlara paketlenen üzümler, kolilere dolduruldu.  Kolilere doldurulan yaklaşık 10 bin paket kuru üzüm, Suriye’de mücadele eden askerlerimize ulaştırılmak üzere,  Urfa’da askeri birliğe teslim edilmek üzere gönderildi. GÜZEL: 10 BİN PAKET KURU ÜZÜM GÖNDERDİK Kampanyanın mimarı Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Güzel konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Ülkü Ocakları olarak Barış Pınarı Harekatı’na sonsuz destek veriyoruz. Askerlerimizin ayağına taş değmesin. Ülkü Ocakları olarak, askerlerimize kuru üzüm desteği sağlamak istiyoruz. Aslında askerlerimize devletimiz gereken desteği sağlamaktadır. Bizim amacımız askerlerimize hem manevi destek, hem de enerji desteği sağlamak. Kurtuluş Savaşı’nda atalarımız da üzüm hoşafı ile beslenerek, enerjilerini üzümden almışlardır. Bizlerde Alaşehir olarak, dünyaca ünlü Sultaniye üzümümüzle askerlerimize manevi ve enerji desteği olmak istiyoruz. Alaşehir çapında başlattığımız kampanyada toplanan üzümleri  özel bir firmada 150’şer gram olmak üzere paket yaptırttık. Yaklaşık 10 bin paket üzümü, Ocağımızdan bir ekip Urfa’da  askerlerimize ulaştırmak üzere yola çıktı. Barış Pınarı Harekatında görev yapan kahraman Mehmetçiğimize manevi destek olmak için başlattığımız olduğumuz kuru üzüm kampanyasına destek olan tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ederiz, devletimiz her türlü imkanı Mehmetçiğimize sağlamaktadır. Bizler Alaşehirli gençler olarak askerlerimize enerji gücü vermek , manevi destekte bulunmak için bu kampanyayı başlatmış bulunmaktayız. Yaklaşık 10 bin paket 150’şer gramlık kuru üzümümüzü Urfa’ya sınıra Mehmetçiğimize gönderdik.”şeklinde konuştu.
Alaşehir Ülkü Ocakları “ Barış Pınarı Harekatı “ na katılan askerlere destek amacıyla üzüm toplama kampanyası başlatarak, üzüm topladı. Ülkü Ocakları topladıkları üzümleri, özel bir firmada 150’şer gramlık paketler yaptırdı. Yaklaşık 10 bin paket kuru sultaniye üzüm askerlere teslim edilmek üzere, Ülkü Ocakları tarafından Urfa’ya gönderildi.

Alaşehir Ülkü Ocakları Suriye’de vatanımız için mücadele eden askerlere destek amacıyla Kuru Sultaniye Üzüm Toplama kampanyası başlattı.  Bir hafta süren kampanyada  toplanan üzümler, özel bir kuru üzüm işleme ve paketleme tesislerinde 150’şer gramlık paket yaptırıldı. Naylon ambalajlara paketlenen üzümler, kolilere dolduruldu.  Kolilere doldurulan yaklaşık 10 bin paket kuru üzüm, Suriye’de mücadele eden askerlerimize ulaştırılmak üzere,  Urfa’da askeri birliğe teslim edilmek üzere gönderildi.

GÜZEL: 10 BİN PAKET KURU ÜZÜM GÖNDERDİK

Kampanyanın mimarı Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Güzel konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Ülkü Ocakları olarak Barış Pınarı Harekatı’na sonsuz destek veriyoruz. Askerlerimizin ayağına taş değmesin. Ülkü Ocakları olarak, askerlerimize kuru üzüm desteği sağlamak istiyoruz. Aslında askerlerimize devletimiz gereken desteği sağlamaktadır. Bizim amacımız askerlerimize hem manevi destek, hem de enerji desteği sağlamak. Kurtuluş Savaşı’nda atalarımız da üzüm hoşafı ile beslenerek, enerjilerini üzümden almışlardır. Bizlerde Alaşehir olarak, dünyaca ünlü Sultaniye üzümümüzle askerlerimize manevi ve enerji desteği olmak istiyoruz. Alaşehir çapında başlattığımız kampanyada toplanan üzümleri  özel bir firmada 150’şer gram olmak üzere paket yaptırttık. Yaklaşık 10 bin paket üzümü, Ocağımızdan bir ekip Urfa’da  askerlerimize ulaştırmak üzere yola çıktı. Barış Pınarı Harekatında görev yapan kahraman Mehmetçiğimize manevi destek olmak için başlattığımız olduğumuz kuru üzüm kampanyasına destek olan tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ederiz, devletimiz her türlü imkanı Mehmetçiğimize sağlamaktadır. Bizler Alaşehirli gençler olarak askerlerimize enerji gücü vermek , manevi destekte bulunmak için bu kampanyayı başlatmış bulunmaktayız. Yaklaşık 10 bin paket 150’şer gramlık kuru üzümümüzü Urfa’ya sınıra Mehmetçiğimize gönderdik.”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.