Karaçoban'dan Kutlu Doğum Haftası mesajı

YAŞAM 19.04.2016 - 09:38, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Karaçoban'dan Kutlu Doğum Haftası mesajı

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: "Tüm insanlığa kurtarıcı olarak gönderilen Peygamber Efendimiz bizlere sevgiyi, kardeşliği, dürüst olmayı, adaletli davranmayı öğütledi. İnsanlığın huzur içinde yaşayabileceği bir dünya için insani değerleri ortaya koyan yüce Peygamberimizin doğumu, tüm insanlık için bir umut ışığı olmuştur. Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim, Peygamber Efendimiz aracılığıyla insanlığa indirilmiş ve tebliğ edilmiştir. Hazreti Muhammed (S.A.V.), tüm insanlık için örnektir bir şahsiyettir. Peygamberimiz, hayatı boyunca sevgi, hoşgörü ve adalet gibi tüm erdemli değerleri kendinde toplamıştır. Hem dünya, hem de ahiret hayatımızda onun şefaatine mazhar olmamız dileğiyle, Kutlu Doğum Haftasının tüm Alaşehirli hemşehrilerime ve tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum."
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Tüm insanlığa kurtarıcı olarak gönderilen Peygamber Efendimiz bizlere sevgiyi, kardeşliği, dürüst olmayı, adaletli davranmayı öğütledi. İnsanlığın huzur içinde yaşayabileceği bir dünya için insani değerleri ortaya koyan yüce Peygamberimizin doğumu, tüm insanlık için bir umut ışığı olmuştur. Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim, Peygamber Efendimiz aracılığıyla insanlığa indirilmiş ve tebliğ edilmiştir. Hazreti Muhammed (S.A.V.), tüm insanlık için örnektir bir şahsiyettir. Peygamberimiz, hayatı boyunca sevgi, hoşgörü ve adalet gibi tüm erdemli değerleri kendinde toplamıştır. Hem dünya, hem de ahiret hayatımızda onun şefaatine mazhar olmamız dileğiyle, Kutlu Doğum Haftasının tüm Alaşehirli hemşehrilerime ve tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.