Karaçoban koltuğunu Arda'ya kaptırdı

GÜNDEM 24.04.2017 - 09:55, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Karaçoban koltuğunu Arda'ya kaptırdı

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında koltuğunu Alaşehir Atatürk İlkokulu 4 -D sınıfı öğrencisi Arda Ünal'a bıraktı. Küçük Başkan Ünal'ın ilk talimatı ise kütüphanelerin zenginleştirilmesi oldu.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu temsili Belediye Başkanı olarak seçilen Alaşehir Atatürk  İlkokulu 4 -D sınıfı öğrencisi Arda Ünal'a  bıraktı. Başkanlık koltuğuna oturan Arda Ünal, ilk olarak kütüphanelerin zenginleştirilmesi için talimat verdi.   ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNE TALİMATLAR VERDİ   Başkan Dr. Gökhan Karaçoban , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Alaşehir Belediye Başkanlığı koltuğunu Atatürk  İlkokulu öğrencisi Arda Ünal'a  emanet etti. Temsili Başkan Arda Ünal öncelikle çocuklara armağan edilen milli bayram 23 Nisan Bayramını kutladı. Temsili olarak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Ünal daha sonra Özel Kalem Müdürü Cemal  Pınar'a istekler hakkında talimatlar verdi. Ünal'ın ilk talimatı ise kütüphanelerin zenginleştirilmesi oldu. Makam ziyareti sonunda Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, misafir öğrencilerin bayramlarını kutlayarak, ziyarette bulunan öğrenci ve öğretmenlere günün anısına çeşitli hediyeler verdi.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında koltuğunu Alaşehir Atatürk İlkokulu 4 -D sınıfı öğrencisi Arda Ünal'a bıraktı. Küçük Başkan Ünal'ın ilk talimatı ise kütüphanelerin zenginleştirilmesi oldu.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu temsili Belediye Başkanı olarak seçilen Alaşehir Atatürk  İlkokulu 4 -D sınıfı öğrencisi Arda Ünal'a  bıraktı. Başkanlık koltuğuna oturan Arda Ünal, ilk olarak kütüphanelerin zenginleştirilmesi için talimat verdi.

 

ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNE TALİMATLAR VERDİ

 

Başkan Dr. Gökhan Karaçoban , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Alaşehir Belediye Başkanlığı koltuğunu Atatürk  İlkokulu öğrencisi Arda Ünal'a  emanet etti. Temsili Başkan Arda Ünal öncelikle çocuklara armağan edilen milli bayram 23 Nisan Bayramını kutladı. Temsili olarak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Ünal daha sonra Özel Kalem Müdürü Cemal  Pınar'a istekler hakkında talimatlar verdi. Ünal'ın ilk talimatı ise kütüphanelerin zenginleştirilmesi oldu.

Makam ziyareti sonunda Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, misafir öğrencilerin bayramlarını kutlayarak, ziyarette bulunan öğrenci ve öğretmenlere günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.