KARANTİNA ALTINDA BULUNAN CABER FAKILI MAHALLESİNDEN 7 HASTA TABURCU EDİLDİ

23.04.2020 - 09:37, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KARANTİNA ALTINDA BULUNAN CABER FAKILI MAHALLESİNDEN 7 HASTA TABURCU EDİLDİ

Alaşehir’de 15 Nisan günü Covid -19 virüsü nedeniyle karantinaya alınan Caber Fakılı Mahallesi’nden 7 kişiyle birlikte toplam 9 hasta Alaşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi edildikten sonra taburcu oldu.
15 Nisan günü Caber Fakılı Mahallesi’nde Korona virüs testi pozitif çıkan bir kişinin çevresinde bir çok kişiyle temasta bulunduğu gerekçesiyle, mahalle karantinaya alınmış, yapılan testler sonucu 7 kişide sonuç pozitif çıkmıştı. Alaşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan 7 kişi tedavileri tamamlandıktan sonra taburcu edildiler. İKİ HASTA DİĞER MAHALLELERDEN Alaşehir Devlet Hastanesinde Covid-19 tanısı (pozitif) ile yatmakta olan 9 kişi tedavilerinin tamamlanması ile taburcu edilerek evlerine gönderildi. Taburcu edilen vatandaşlardan 7 kişi karantina altında bulunan Caber Fakılı Mahallesinde ikamet ediyor.  KAYMAKAM UÇGUN, SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun,  "Dünya genelinde salgın olan Korona virüs nedeniyle Alaşehir Devlet Hastanesi’nde 9 hastamız tedavileri tamamlandıktan sonra taburcu edildiler.  Taburcu olan 7 vatandaşımız ilçemiz Caber Fakılı Mahallesi'nden. Mahallede 15 Nisan itibari ile karantina tedbirleri aldık. Aynı mahalleden 7 hastamız Alaşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı, tedavileri tamamlanan 7 hastamız, bugün taburcu edildi. Taburcu olan diğer 2  vatandaşımız da başka mahallelerde ikamet ediyorlar. Devlet hastanesi personeli başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.  Uçgun, "Mecbur kalmadıkça evlerimizden dışarı çıkmayalım. Birlikte Kazanacağız “Evde Kal AlaŞehir “ diyerek vatandaşları da uyardı.
Alaşehir’de 15 Nisan günü Covid -19 virüsü nedeniyle karantinaya alınan Caber Fakılı Mahallesi’nden 7 kişiyle birlikte toplam 9 hasta Alaşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi edildikten sonra taburcu oldu.

15 Nisan günü Caber Fakılı Mahallesi’nde Korona virüs testi pozitif çıkan bir kişinin çevresinde bir çok kişiyle temasta bulunduğu gerekçesiyle, mahalle karantinaya alınmış, yapılan testler sonucu 7 kişide sonuç pozitif çıkmıştı. Alaşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan 7 kişi tedavileri tamamlandıktan sonra taburcu edildiler.

İKİ HASTA DİĞER MAHALLELERDEN

Alaşehir Devlet Hastanesinde Covid-19 tanısı (pozitif) ile yatmakta olan 9 kişi tedavilerinin tamamlanması ile taburcu edilerek evlerine gönderildi. Taburcu edilen vatandaşlardan 7 kişi karantina altında bulunan Caber Fakılı Mahallesinde ikamet ediyor.

 KAYMAKAM UÇGUN, SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun,  "Dünya genelinde salgın olan Korona virüs nedeniyle Alaşehir Devlet Hastanesi’nde 9 hastamız tedavileri tamamlandıktan sonra taburcu edildiler.  Taburcu olan 7 vatandaşımız ilçemiz Caber Fakılı Mahallesi'nden. Mahallede 15 Nisan itibari ile karantina tedbirleri aldık. Aynı mahalleden 7 hastamız Alaşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı, tedavileri tamamlanan 7 hastamız, bugün taburcu edildi. Taburcu olan diğer 2  vatandaşımız da başka mahallelerde ikamet ediyorlar. Devlet hastanesi personeli başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.  Uçgun, "Mecbur kalmadıkça evlerimizden dışarı çıkmayalım. Birlikte Kazanacağız “Evde Kal AlaŞehir “ diyerek vatandaşları da uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.