Kardeş eğitim kurumları el ele

EĞİTİM 30.03.2017 - 09:47, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kardeş eğitim kurumları el ele

Alaşehir Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri, sosyal etkinlik çalışması kapsamında, kardeş okulları olan Alaşehir Dağarlar İlköğretim Kurumları öğrencilerine teslim edilmek üzere, Anasınıfı, İlkokul ve Ortaokul Eğitim Malzemeleri, Kıyfet, ve çeşitli malzemelerin olduğu yardım kolileri topladı.
Alaşehir Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi, topladıkları malzemeleri paketleyerek, kardeş okul öğrencilerine teslim etmek üzere, Alaşehir Dağarlar İlköğretim Kurumunu ziyaret etti. Yapılan ziyarete, Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Müdürü İsa Bilgin, Beden Eğitimi Öğretmenleri Özlem İlşe ve  Ali Erpehlivan, Rehber Öğretmen Gürkan Yeğintürk ve 34 öğrenci katıldı. Kardeş okuldan gelen ziyaretçileri, Dağarlar İlköğretim Kurumları Müdürü Mehmet Gürbüz, okul öğretmenleri ve öğrencileri büyük coşkuyla karşıladılar.   YARDIM KOİLERİ SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ   Yapılan sosyal etkinlik ziyaretinde,   Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Müdürü İsa Bilgin, öğretmen ve öğrencileri hazırlayıp getirdikleri yardım kolilerini, Dağarlar İlköğretim Kurumları Müdürü Mehmet Gürbüz, Okul öğretmenleri ve öğrencilerine teslim ettiler. Her iki okul öğretmen ve öğrencilerinin ziyaret boyunca çeşitli etkinlikler yaparak birbirleriyle samimi bir atmosferde kaynaştıkları gözlemlendi. Toplumsal dayanışmanın yaygınlaştırılması açısından örnek olan öğrenciler ve çalışmaya katılan öğretmenler herkesin takdirini topladı. Ayrılık vakti geldiğinde, öğrenciler duygulu anlar yaşadı. Karşılıklı sevgi ve kardeşliğin yaşandığı ziyarette, Dağarlar İlköğretim Kurumu öğrenci ve öğretmenleri,  Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesine davet edildi.   BİLGİN: VEREN ELLER VE ALAN ELLER BİRLEŞTİ   Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Alaşehir Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Müdürü İsa Bilgin, "Kardeş Okulumuz olan ve iki yıldır ziyaret ettiğimiz Dağarlar İlköğretim Kurumlarını öğretmen ve öğrencilerimizle ziyaret ettik. Alaşehir İlçe Merkezimize 41 km mesafede olan, doğa harikası Dağarlar mahallesinde bizleri coşkuyla karşılayan Dağarlar İlköğretim Kurumları Müdürü Mehmet Gürbüz’e  öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz."dedi.   Bilgin açıklamasının devamında da şunları söyledi; "Dağarlar mahallesinden gelip, okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin başarıları, saygıları ve örnek öğrenci profilleri bizi iki yıldır buraya getiriyor. Saygı, sevgi, kardeşlik ve sıcaklığı burada bulunan minik öğrencilerden gördük. Öğrencilerimizin kaynaştığını görmek, kardeşlik havasını yaşamak adeta bayram sevincine dönüştü hepimizde. Veren eller ve alan eller birleşti. Kalplerde köprüler inşa etti. Öğrencilerimiz ve bizlere duygu dolu bir dayanışma ve yardımlaşma atmosferi yaşatan Dağarlar İlköğretim Kurumları Ailesine çok teşekkür ediyor, kendilerini en kısa zamanda Okulumuz Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesine bekliyoruz."   GÜRBÜZ: KARDEŞ OKULUMUZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ   Dağarlar İlköğretim Kurumları Müdürü Mehmet Gürbüz de, "Kardeş Okulumuz Selahattin Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Müdürü İsa BİLGİN, değerli öğretmenleri ve sevgili öğrencileri Okulumuzu ziyaret etti. Gün boyu öğrencilerimizle çeşitli etkinlikler yapan ve hediyeler veren kardeş okulumuza tüm öğretmen ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederim."dedi.
Alaşehir Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri, sosyal etkinlik çalışması kapsamında, kardeş okulları olan Alaşehir Dağarlar İlköğretim Kurumları öğrencilerine teslim edilmek üzere, Anasınıfı, İlkokul ve Ortaokul Eğitim Malzemeleri, Kıyfet, ve çeşitli malzemelerin olduğu yardım kolileri topladı.

Alaşehir Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi, topladıkları malzemeleri paketleyerek, kardeş okul öğrencilerine teslim etmek üzere, Alaşehir Dağarlar İlköğretim Kurumunu ziyaret etti. Yapılan ziyarete, Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Müdürü İsa Bilgin, Beden Eğitimi Öğretmenleri Özlem İlşe ve  Ali Erpehlivan, Rehber Öğretmen Gürkan Yeğintürk ve 34 öğrenci katıldı.

Kardeş okuldan gelen ziyaretçileri, Dağarlar İlköğretim Kurumları Müdürü Mehmet Gürbüz, okul öğretmenleri ve öğrencileri büyük coşkuyla karşıladılar.

 

YARDIM KOİLERİ SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

 

Yapılan sosyal etkinlik ziyaretinde,   Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Müdürü İsa Bilgin, öğretmen ve öğrencileri hazırlayıp getirdikleri yardım kolilerini, Dağarlar İlköğretim Kurumları Müdürü Mehmet Gürbüz, Okul öğretmenleri ve öğrencilerine teslim ettiler. Her iki okul öğretmen ve öğrencilerinin ziyaret boyunca çeşitli etkinlikler yaparak birbirleriyle samimi bir atmosferde kaynaştıkları gözlemlendi.

Toplumsal dayanışmanın yaygınlaştırılması açısından örnek olan öğrenciler ve çalışmaya katılan öğretmenler herkesin takdirini topladı. Ayrılık vakti geldiğinde, öğrenciler duygulu anlar yaşadı. Karşılıklı sevgi ve kardeşliğin yaşandığı ziyarette, Dağarlar İlköğretim Kurumu öğrenci ve öğretmenleri,  Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesine davet edildi.

 

BİLGİN: VEREN ELLER VE ALAN ELLER BİRLEŞTİ

 

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Alaşehir Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Müdürü İsa Bilgin, "Kardeş Okulumuz olan ve iki yıldır ziyaret ettiğimiz Dağarlar İlköğretim Kurumlarını öğretmen ve öğrencilerimizle ziyaret ettik. Alaşehir İlçe Merkezimize 41 km mesafede olan, doğa harikası Dağarlar mahallesinde bizleri coşkuyla karşılayan Dağarlar İlköğretim Kurumları Müdürü Mehmet Gürbüz’e  öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz."dedi.  

Bilgin açıklamasının devamında da şunları söyledi; "Dağarlar mahallesinden gelip, okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin başarıları, saygıları ve örnek öğrenci profilleri bizi iki yıldır buraya getiriyor. Saygı, sevgi, kardeşlik ve sıcaklığı burada bulunan minik öğrencilerden gördük.

Öğrencilerimizin kaynaştığını görmek, kardeşlik havasını yaşamak adeta bayram sevincine dönüştü hepimizde. Veren eller ve alan eller birleşti. Kalplerde köprüler inşa etti. Öğrencilerimiz ve bizlere duygu dolu bir dayanışma ve yardımlaşma atmosferi yaşatan Dağarlar İlköğretim Kurumları Ailesine çok teşekkür ediyor, kendilerini en kısa zamanda Okulumuz Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesine bekliyoruz."

 

GÜRBÜZ: KARDEŞ OKULUMUZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

Dağarlar İlköğretim Kurumları Müdürü Mehmet Gürbüz de, "Kardeş Okulumuz Selahattin Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Müdürü İsa BİLGİN, değerli öğretmenleri ve sevgili öğrencileri Okulumuzu ziyaret etti. Gün boyu öğrencilerimizle çeşitli etkinlikler yapan ve hediyeler veren kardeş okulumuza tüm öğretmen ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederim."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.