Kasapoğlu, "Vatana, millete hizmet borcumuz var"

SİYASET 01.10.2018 - 10:26, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kasapoğlu, "Vatana, millete hizmet borcumuz var"

2 günlük Manisa programı kapsamında, Alaşehir'i de ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti İlçe Teşkilatı'nda coşkuyla karşılandı. 2 günde 10 ilçe ziyaret ederek rekor kıran Bakan Kasapoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Manisa programı çerçevesinde Alaşehir'i de ziyaret etti. AK Parti İlçe Teşkilatı'nda coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Kasapoğlu çiçeklerle karşılandı. Kasapoğlu'nu karşılayanlar arasında Belediye Başkanı Ali Uçak da vardı. Partililere seslenen Ak Parti İlçe Başkanı Murat Ertük, Alaşehir'e destek ve katkılarından dolayı Bakan Kasapoğlu'na teşekkür etti. KASAPOĞLU, "MİLLETİMİZE HİZMET BORCUMUZ" Alaşehir'de coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan ve partililerle selamlaşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti İlçe Başkanlığı Toplantı Salonu'nda yaptığı konuşmada, Gençlik ve Spor Bakanlığının sadece gençleri değil, kendini genç hisseden herkesin bakanlığı olduğunu dile getirerek, "Bu yüzden spor noktasında eksiklikleri gidermek, en büyük vazifelerimizden biri. Spor tesisleşmesi noktasında en hızlı gelişen ülkelerden biriyiz. Bunu da sporu çok seven ve sporun içinden gelen bir lidere sahip olmaya borçluyuz."ifadelerini kullandı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın spora büyük önem verdiğini vurgulayan Kasapoğlu, "Yaptığımız tesisler, sizlerin de desteğiyle en güzel şekilde kullanılacak. Çocuklarımızla, gençlerimizle dolduracağız bu tesisleri. İnsanımız da vaktini boş geçirmeyecek. Spor, herkesin her gün iştigal edindiği bir hayat aktivitesi olacak."şeklinde konuştu. "ÇOCUKLARIMIZI KORUMAK ZORUNDAYIZ" Kasapoğlu, sporun çocukları zararlı alışkanlıklardan koruma yönüne dikkati çekerek, şunları kaydetti:  "Bu anlamda sizlere büyük görev düşüyor. Çocuklarımızı bağımlılıklardan, boş zaman geçirmekten ve kötü alışkanlıklardan korumak zorundayız. Bu vesileyle yapacağımız spor tesisleri, çocuklarımızı bu alışkanlıklardan korumak, kötülükleri yenmek için en büyük imkan. Bu imkanı da sizlerin en güzel şekilde değerlendireceğinizden hiç şüphemiz yok. " Alaşehir'de işletme ziyaretinin ardından Sarıgöl ilçesine geçen Kasapoğlu, AK Parti İlçe Başkanlığının düzenlediği organizasyonda vatandaşlara seslendi.
2 günlük Manisa programı kapsamında, Alaşehir'i de ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti İlçe Teşkilatı'nda coşkuyla karşılandı. 2 günde 10 ilçe ziyaret ederek rekor kıran Bakan Kasapoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Manisa programı çerçevesinde Alaşehir'i de ziyaret etti. AK Parti İlçe Teşkilatı'nda coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Kasapoğlu çiçeklerle karşılandı. Kasapoğlu'nu karşılayanlar arasında Belediye Başkanı Ali Uçak da vardı. Partililere seslenen Ak Parti İlçe Başkanı Murat Ertük, Alaşehir'e destek ve katkılarından dolayı Bakan Kasapoğlu'na teşekkür etti.

KASAPOĞLU, "MİLLETİMİZE HİZMET BORCUMUZ"

Alaşehir'de coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan ve partililerle selamlaşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti İlçe Başkanlığı Toplantı Salonu'nda yaptığı konuşmada, Gençlik ve Spor Bakanlığının sadece gençleri değil, kendini genç hisseden herkesin bakanlığı olduğunu dile getirerek, "Bu yüzden spor noktasında eksiklikleri gidermek, en büyük vazifelerimizden biri. Spor tesisleşmesi noktasında en hızlı gelişen ülkelerden biriyiz. Bunu da sporu çok seven ve sporun içinden gelen bir lidere sahip olmaya borçluyuz."ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın spora büyük önem verdiğini vurgulayan Kasapoğlu, "Yaptığımız tesisler, sizlerin de desteğiyle en güzel şekilde kullanılacak. Çocuklarımızla, gençlerimizle dolduracağız bu tesisleri. İnsanımız da vaktini boş geçirmeyecek. Spor, herkesin her gün iştigal edindiği bir hayat aktivitesi olacak."şeklinde konuştu.

"ÇOCUKLARIMIZI KORUMAK ZORUNDAYIZ"

Kasapoğlu, sporun çocukları zararlı alışkanlıklardan koruma yönüne dikkati çekerek, şunları kaydetti:  "Bu anlamda sizlere büyük görev düşüyor. Çocuklarımızı bağımlılıklardan, boş zaman geçirmekten ve kötü alışkanlıklardan korumak zorundayız. Bu vesileyle yapacağımız spor tesisleri, çocuklarımızı bu alışkanlıklardan korumak, kötülükleri yenmek için en büyük imkan. Bu imkanı da sizlerin en güzel şekilde değerlendireceğinizden hiç şüphemiz yok. "

Alaşehir'de işletme ziyaretinin ardından Sarıgöl ilçesine geçen Kasapoğlu, AK Parti İlçe Başkanlığının düzenlediği organizasyonda vatandaşlara seslendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.