Kavaklıdere AAT’de Mekanik ve Elektrik İmalatlara Başlandı

18.02.2020 - 09:31, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kavaklıdere AAT’de Mekanik ve Elektrik İmalatlara Başlandı

MASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, 4 MİLYON TL YATIRIM BEDELİ İLE ALAŞEHİR’İN KAVAKLIDERE MAHALLESİ’NİN HİZMETİNE KAZANDIRMAK İÇİN İNŞA ETTİĞİ ATIKSU ARITMA TESİSİNDE MEKANİK VE ELEKTRİK İŞLERİN İMALATINA BAŞLADI.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yapmış olduğu atıksu arıtma tesisi yatırımları ile kısa sürede Türkiye’deki öncü kurumlar arasındaki yerini aldı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen projeler kapsamında Alaşehir’in Kavaklıdere Mahallesi’nde evsel nitelikli atıksu problemine son verecek olan atıksu arıtma tesisi inşaatında elektrik ve mekanik imalatların montajına başlandı. 4 milyon TL yatırım bedeli ile inşa edilen tesis tamamlandığında Kavaklıdere daha sağlıklı bir çevreye kavuşacak. ÇEVRE KİRLİLİĞİNE SON VERİLİYOR Alaşehir Kavaklıdere Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirten MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “Büyük beldeleri kapsayan atıksu arıtma tesisi projelerine de hayat veriyoruz. Bunlardan biri de Kavaklıdere Mahallesi’nde inşa çalışmalarına son sürat devam ettiğimiz tesis. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir çevrede yaşaması için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda çevreci projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz.”dedi.
MASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, 4 MİLYON TL YATIRIM BEDELİ İLE ALAŞEHİR’İN KAVAKLIDERE MAHALLESİ’NİN HİZMETİNE KAZANDIRMAK İÇİN İNŞA ETTİĞİ ATIKSU ARITMA TESİSİNDE MEKANİK VE ELEKTRİK İŞLERİN İMALATINA BAŞLADI.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yapmış olduğu atıksu arıtma tesisi yatırımları ile kısa sürede Türkiye’deki öncü kurumlar arasındaki yerini aldı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen projeler kapsamında Alaşehir’in Kavaklıdere Mahallesi’nde evsel nitelikli atıksu problemine son verecek olan atıksu arıtma tesisi inşaatında elektrik ve mekanik imalatların montajına başlandı. 4 milyon TL yatırım bedeli ile inşa edilen tesis tamamlandığında Kavaklıdere daha sağlıklı bir çevreye kavuşacak.

ÇEVRE KİRLİLİĞİNE SON VERİLİYOR

Alaşehir Kavaklıdere Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirten MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “Büyük beldeleri kapsayan atıksu arıtma tesisi projelerine de hayat veriyoruz. Bunlardan biri de Kavaklıdere Mahallesi’nde inşa çalışmalarına son sürat devam ettiğimiz tesis. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir çevrede yaşaması için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda çevreci projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.