Kavaklıdere’de Üstyapı Çalışmaları Başladı

YAŞAM 29.03.2019 - 09:18, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kavaklıdere’de Üstyapı Çalışmaları Başladı

Alaşehir'de orman arazisine sahip mahallelerde, yangın ve diğer afetlerde ulaşım süresini en kısa süreye indirerek, olası can ve mal kaybını asgari düzeye indirmek amacıyla, 5 mahalleye yangın söndürme tankeri desteğinde bulunuldu.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı Kavaklıdere Mahallesi’nde başlattığı büyük dönüşümde çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen iş kapsamında, 6 buçuk milyon TL yatırım bedeliyle toplamda 92 kilometre uzunluğundaki içme suyu ana hattı döşeme çalışmaları tamamlanarak abone bağlantılarına geçildi. Diğer yandan da altyapının tamamlandığı noktalarda kilit parke taşı uygulamalarına başlandı. Tüm çalışmalar noktalandığında, Kavaklıdere Mahallesi baştan aşağıya yenilenmiş olacak. “MAHALLEMİZDE GAYET GÜZEL İŞLER YAPILIYOR” Kavaklıdere Mahalle Muhtarı Salih Taşlıyol, mahallelerinde yürütülen çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Muhtar Taşlıyol, “Mahallemizde gayet güzel işler yapılıyor. İki adet yeni içme suyu depomuz yapıldı. Ana hattımızın döşenmesi bitti, bağlantılarımız yapılıyor. Kilit parke taşlarımız geldi, üstyapı çalışmamız da başlıyor. Hem şahsım hem de mahallem adına tüm hizmetlerinden ötürü Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür ediyorum.”dedi.
Alaşehir'de orman arazisine sahip mahallelerde, yangın ve diğer afetlerde ulaşım süresini en kısa süreye indirerek, olası can ve mal kaybını asgari düzeye indirmek amacıyla, 5 mahalleye yangın söndürme tankeri desteğinde bulunuldu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı Kavaklıdere Mahallesi’nde başlattığı büyük dönüşümde çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen iş kapsamında, 6 buçuk milyon TL yatırım bedeliyle toplamda 92 kilometre uzunluğundaki içme suyu ana hattı döşeme çalışmaları tamamlanarak abone bağlantılarına geçildi. Diğer yandan da altyapının tamamlandığı noktalarda kilit parke taşı uygulamalarına başlandı. Tüm çalışmalar noktalandığında, Kavaklıdere Mahallesi baştan aşağıya yenilenmiş olacak.

“MAHALLEMİZDE GAYET GÜZEL İŞLER YAPILIYOR”

Kavaklıdere Mahalle Muhtarı Salih Taşlıyol, mahallelerinde yürütülen çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Muhtar Taşlıyol, “Mahallemizde gayet güzel işler yapılıyor. İki adet yeni içme suyu depomuz yapıldı. Ana hattımızın döşenmesi bitti, bağlantılarımız yapılıyor. Kilit parke taşlarımız geldi, üstyapı çalışmamız da başlıyor. Hem şahsım hem de mahallem adına tüm hizmetlerinden ötürü Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür ediyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.