Kavaklıdere'de Yol Çizgisi Çalışması Tamamlandı

GÜNDEM 26.07.2019 - 10:47, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kavaklıdere'de Yol Çizgisi Çalışması Tamamlandı

İL genelinde trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla gerekli olan tüm projeleri hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Kavaklıdere Mahallesin de 6 buçuk kilometrelik yolda; çizgi çalışması gerçekleştirdi.
İL genelinde trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla gerekli olan tüm projeleri hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Kavaklıdere Mahallesi’nde 6 buçuk kilometrelik yolda; çizgi çalışması gerçekleştirdi. Yolun tamamen güvenli hale getirilmesini amaçlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi çizgi çalışmasının ardından CTP ve trafik levhaları çalışması da yapacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Kavaklıdere Mahallesi’nde yol çizgi çalışması gerçekleştirdi. Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerince yapılan çalışmaları Trafik Hizmetleri Şube Müdürü Bülent Ceylan ve Alaşehir Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Korkusuz da takip etti. İlçe girişinden Kavaklıdere Mahallesi güzergâhı boyunca 6 buçuk kilometrelik yol boyunca gerçekleşen çalışmada yol şeritleri belirlenerek vatandaşların kullanımına sunuldu. Trafikte vatandaşların güvenli bir şekilde yol alması için gerçekleştirilen çalışmanın hayırlı olmasını temenni eden Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda Alaşehir ilçemizde yoğun olarak kullanılan Kavaklıdere Mahallesi güzergâhı boyunca 6 buçuk kilometrelik hatta yol çizgi çalışması gerçekleştirdik. Yol şeritleri belirlenerek, güvenli hale getirildi. Ekiplerimiz kısa bir süre içerisinde yol kenarlarına CTP dediğimiz işaretleyicilerin ve trafik levhalarının da montajını gerçekleştirecek. Halkımıza hayırlı olsun, kazasız belasız kullansınlar.”dedi.
İL genelinde trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla gerekli olan tüm projeleri hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Kavaklıdere Mahallesin de 6 buçuk kilometrelik yolda; çizgi çalışması gerçekleştirdi.

İL genelinde trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla gerekli olan tüm projeleri hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Kavaklıdere Mahallesi’nde 6 buçuk kilometrelik yolda; çizgi çalışması gerçekleştirdi. Yolun tamamen güvenli hale getirilmesini amaçlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi çizgi çalışmasının ardından CTP ve trafik levhaları çalışması da yapacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Kavaklıdere Mahallesi’nde yol çizgi çalışması gerçekleştirdi. Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerince yapılan çalışmaları Trafik Hizmetleri Şube Müdürü Bülent Ceylan ve Alaşehir Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Korkusuz da takip etti. İlçe girişinden Kavaklıdere Mahallesi güzergâhı boyunca 6 buçuk kilometrelik yol boyunca gerçekleşen çalışmada yol şeritleri belirlenerek vatandaşların kullanımına sunuldu. Trafikte vatandaşların güvenli bir şekilde yol alması için gerçekleştirilen çalışmanın hayırlı olmasını temenni eden Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda Alaşehir ilçemizde yoğun olarak kullanılan Kavaklıdere Mahallesi güzergâhı boyunca 6 buçuk kilometrelik hatta yol çizgi çalışması gerçekleştirdik. Yol şeritleri belirlenerek, güvenli hale getirildi. Ekiplerimiz kısa bir süre içerisinde yol kenarlarına CTP dediğimiz işaretleyicilerin ve trafik levhalarının da montajını gerçekleştirecek. Halkımıza hayırlı olsun, kazasız belasız kullansınlar.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.