Kaymakam Bilgin'den şehit yakınları, gazi ve engellilere iftar yemeği

YAŞAM 27.06.2016 - 10:23, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kaymakam Bilgin'den şehit yakınları, gazi ve engellilere iftar yemeği

Kaymakam Osman Bilgin, şehit yakınları, gaziler ve engellilerden oluşan yaklaşık 150 kişiye iftar yemeği verdi.
Alaşehir Kaymakamlığı tarafından şehit yakınları, gaziler ve engellilere iftar yemeği verdi. Sarıkız Restoran’da verilen iftar yemeğine  Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alaşehir Şubesi Başkanı Osman Saraç, şehit yakınları, gaziler ve engellilerden  oluşan  yaklaşık 150 kişi katıldı. Alaşehir kaymakamı Osman Bilgin ve eşi İlknur Bilgin yemek öncesi  tüm masaları dolaşarak, yemeğe katılan davetlilere "hoş geldiniz" diyerek, hal ve hatırlarını sordular. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alaşehir Şubesi Başkanı Osman Saraç, yemeği organize eden Alaşehir kaymakamı Osman Bilgin’e teşekkür etti.   BİLGİN; BEDEL ÖDEMEMEK İÇİN EL ELE VERMELİYİZ   Yemek sonrası konuşan Kaymakam Osman Bilgin, özellikle güney doğuda yaşanmakta olan, terörle mücadeleye dikkat çekerek şehitlik ve gaziliğin önemine dikkat çekti. "Bizler burada ne kadar rahat ve huzur içerisinde yaşıyorsak, oradaki sizlerin benzerleri olan kardeşlerimiz sayesinde, verdikleri mücadele sayesinde rahat bir şekilde yaşayabiliyoruz,birlikte iftarımızı yapıyoruz"  diyen Kaymakam Bilgin konuşmasına şöyle devam etti; "Biz de devletimiz olarak sizlere verdiğimiz değerin bir göstergesi olarak, çok küçük de olsa bir araya gelmenin, sizleri bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bizim verdiğimiz hizmet sizlerin yaptıkları karşısında çok küçük kalmaktadır. Türk Tarihi’ne baktığımızda millet olarak ne kadar farklı bir millet olduğumuzu tüm dünyaya hep beraber göstermekteyiz. İnşallah Allah bizi yaşadığımız sıkıntılardan en kısa zamanda kurtarır. Tabi ki tek sorunumuz güney doğu meselesi değil. Bu gün ülkemizin etrafında maalesef büyük dünya güçlerinin, sürekli emelleri ve hedefleri var. Bu hedeflerinin karşısında olmak için birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. Bu coğrafya dünyanın en zor coğrafyası. Bu coğrafyada  yaşamak çok büyük bedel ödemeyi gerektiriyor. Bizler de  bu bedeli ödemek için,birlikte, bilinçli, ele ele vermeli, güç birliği yapmalıyız. Bu vesile ile şehitlerimize Allahtan rahmet,  gazilerimize yaşamlarını huzur içerisinde geçirmelerini, ayrıca hepimiz bir engelli adayı olarak, engelli kardeşlerimize yaşamlarında sağlık ve huzur diliyorum"
Kaymakam Osman Bilgin, şehit yakınları, gaziler ve engellilerden oluşan yaklaşık 150 kişiye iftar yemeği verdi.

Alaşehir Kaymakamlığı tarafından şehit yakınları, gaziler ve engellilere iftar yemeği verdi. Sarıkız Restoran’da verilen iftar yemeğine  Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alaşehir Şubesi Başkanı Osman Saraç, şehit yakınları, gaziler ve engellilerden  oluşan  yaklaşık 150 kişi katıldı. Alaşehir kaymakamı Osman Bilgin ve eşi İlknur Bilgin yemek öncesi  tüm masaları dolaşarak, yemeğe katılan davetlilere "hoş geldiniz" diyerek, hal ve hatırlarını sordular. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alaşehir Şubesi Başkanı Osman Saraç, yemeği organize eden Alaşehir kaymakamı Osman Bilgin’e teşekkür etti.

 

BİLGİN; BEDEL ÖDEMEMEK İÇİN EL ELE VERMELİYİZ

 

Yemek sonrası konuşan Kaymakam Osman Bilgin, özellikle güney doğuda yaşanmakta olan, terörle mücadeleye dikkat çekerek şehitlik ve gaziliğin önemine dikkat çekti. "Bizler burada ne kadar rahat ve huzur içerisinde yaşıyorsak, oradaki sizlerin benzerleri olan kardeşlerimiz sayesinde, verdikleri mücadele sayesinde rahat bir şekilde yaşayabiliyoruz,birlikte iftarımızı yapıyoruz"  diyen Kaymakam Bilgin konuşmasına şöyle devam etti; "Biz de devletimiz olarak sizlere verdiğimiz değerin bir göstergesi olarak, çok küçük de olsa bir araya gelmenin, sizleri bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bizim verdiğimiz hizmet sizlerin yaptıkları karşısında çok küçük kalmaktadır. Türk Tarihi’ne baktığımızda millet olarak ne kadar farklı bir millet olduğumuzu tüm dünyaya hep beraber göstermekteyiz. İnşallah Allah bizi yaşadığımız sıkıntılardan en kısa zamanda kurtarır. Tabi ki tek sorunumuz güney doğu meselesi değil. Bu gün ülkemizin etrafında maalesef büyük dünya güçlerinin, sürekli emelleri ve hedefleri var. Bu hedeflerinin karşısında olmak için birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. Bu coğrafya dünyanın en zor coğrafyası. Bu coğrafyada  yaşamak çok büyük bedel ödemeyi gerektiriyor. Bizler de  bu bedeli ödemek için,birlikte, bilinçli, ele ele vermeli, güç birliği yapmalıyız. Bu vesile ile şehitlerimize Allahtan rahmet,  gazilerimize yaşamlarını huzur içerisinde geçirmelerini, ayrıca hepimiz bir engelli adayı olarak, engelli kardeşlerimize yaşamlarında sağlık ve huzur diliyorum"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.