Kaymakam Bilgin, Fen Lisesi'nde karne dağıttı

25.01.2016 - 10:03, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kaymakam Bilgin, Fen Lisesi'nde karne dağıttı

Alaşehir'de ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim- öğretim gören öğrenciler karnelerini alarak yarı yıl tatiline girdi. Kaymakam Osman Bilgin, Alaşehir Fen Lisesi'nde öğrencilere karne dağıttı.
Alaşehir'de ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim-öğretim gören yaklaşık 17 bin öğrenci 2015-2016 eğitim-öğretim döneminin yar yıl karnelerini aldı. Alaşehir Fen Lisesi'ndeki karne dağıtım törenine katılan Kaymakam Osman Bilgin, öğrencilerden tatilde ders çalışmamalarını, zamanlarını dinlenerek ve çeşitli etkinliklerle geçirmelerini istedi.   BİLGİN; BİLGİYİ KULLANMAK ÖNEMLİ   Kaymakam Osman Bilgin, Alaşehir Fen Lisesi'nde karne dağıttı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir ile birlikte 10-C sınıfı öğrencilerinin karnelerini dağıtan Kaymakam Bilgin, öğrencilere hitaben yaptığı kısa konuşmada bilgiyi kullanmanın önemine dikkat çekti. Fen Lisesi'nin önemli ve kaliteli okullardan olduğunu ifade eden Bilgin; " İyi bir okulda öğrenim görüyorsunuz. Bir bakıma ayrıcalıklısınız. Ancak önemli olan bilgiyi kullanmaktır. Bilgiyi kullanmalı ve milletinizin, devletinizin kullanımına sunmak en önemli hedefiniz olmalı. Bunun için vatan ve millet sevgisi olmazsa olmaz değerlerdir" dedi. Bilgin, öğrencilerden sömestr tatilinde ders çalışmamalarını, bol bol dinlenip, eğlenmelerini istedi. Bilgin konuşmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yeni r ile birlikte 10-C sınıfı öğrencilerinin karnelerini dağıttı. İlçe Milli EĞitim Müdürü Mehmet Yenir de öğrencilere sömestr tatilini dinlenerek ve çeşitli etkinliklerle eğlenerek değerlendirmelerini tavsiye etti.   301 ÖĞRENCİDEN 288'İ TAKDİRNAME ALDI   Kaymakam Bilgin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yenir, karne dağıtımından sonra Alaşehir Fen Lisesi Müdürü Ali Altıntaş ile makamında bir süre görüşerek okul hakkında bilgi aldı. Alaşehir Fen Lisesi Müdürü Ali Altıntaş, Fen Lisesi'nde karne alan 301 öğrenciden 288'inin tak belgesi, 27'sinin de Onur Belgesi aldığını söyledi. Altıntaş, iki öğrencilerine de DYNET Projesi kapsamındaki çalışmaları nedeniyle plaket verdiklerini sözlerine ekledi.
Alaşehir'de ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim- öğretim gören öğrenciler karnelerini alarak yarı yıl tatiline girdi. Kaymakam Osman Bilgin, Alaşehir Fen Lisesi'nde öğrencilere karne dağıttı.

Alaşehir'de ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim-öğretim gören yaklaşık 17 bin öğrenci 2015-2016 eğitim-öğretim döneminin yar yıl karnelerini aldı. Alaşehir Fen Lisesi'ndeki karne dağıtım törenine katılan Kaymakam Osman Bilgin, öğrencilerden tatilde ders çalışmamalarını, zamanlarını dinlenerek ve çeşitli etkinliklerle geçirmelerini istedi.

 

BİLGİN; BİLGİYİ KULLANMAK ÖNEMLİ

 

Kaymakam Osman Bilgin, Alaşehir Fen Lisesi'nde karne dağıttı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir ile birlikte 10-C sınıfı öğrencilerinin karnelerini dağıtan Kaymakam Bilgin, öğrencilere hitaben yaptığı kısa konuşmada bilgiyi kullanmanın önemine dikkat çekti. Fen Lisesi'nin önemli ve kaliteli okullardan olduğunu ifade eden Bilgin; " İyi bir okulda öğrenim görüyorsunuz. Bir bakıma ayrıcalıklısınız. Ancak önemli olan bilgiyi kullanmaktır. Bilgiyi kullanmalı ve milletinizin, devletinizin kullanımına sunmak en önemli hedefiniz olmalı. Bunun için vatan ve millet sevgisi olmazsa olmaz değerlerdir" dedi. Bilgin, öğrencilerden sömestr tatilinde ders çalışmamalarını, bol bol dinlenip, eğlenmelerini istedi.

Bilgin konuşmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yeni r ile birlikte 10-C sınıfı öğrencilerinin karnelerini dağıttı. İlçe Milli EĞitim Müdürü Mehmet Yenir de öğrencilere sömestr tatilini dinlenerek ve çeşitli etkinliklerle eğlenerek değerlendirmelerini tavsiye etti.

 

301 ÖĞRENCİDEN 288'İ TAKDİRNAME ALDI

 

Kaymakam Bilgin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yenir, karne dağıtımından sonra Alaşehir Fen Lisesi Müdürü Ali Altıntaş ile makamında bir süre görüşerek okul hakkında bilgi aldı. Alaşehir Fen Lisesi Müdürü Ali Altıntaş, Fen Lisesi'nde karne alan 301 öğrenciden 288'inin tak belgesi, 27'sinin de Onur Belgesi aldığını söyledi. Altıntaş, iki öğrencilerine de DYNET Projesi kapsamındaki çalışmaları nedeniyle plaket verdiklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.