KAYMAKAM UÇGUN, EV HANIMLARINI UYARDI!

06.11.2020 - 09:52, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KAYMAKAM UÇGUN, EV HANIMLARINI UYARDI!

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Covid-19 Tedbirleri kapsamında ev hanımlarına uyarıda bulundu. Ev hanımlarının ev ziyaretleri, komşu ziyaretleri ve gün yapmamaları konusunda uyaran Uçgun, tüm vatandaşlardan maske, mesafe ve temizlik kurallarına eksiksiz uymalarını istedi.
COVİD 19 salgını her geçen gün artmaya devam ediyor. Salgının hızını kesmek ve uyarılarda bulunmak için Alaşehirlilere seslenen Kaymakam Abdullah Uçgun, “İlçemiz genelinde aldığımız tüm tedbirlere ve yaptığımız tüm uyarı ve denetimlere rağmen Covid-19 vakalarında artışlar maalesef devam etmektedir. İlçemizde görülen pozitif vakalarda gençlerin oranı her geçen gün artmaktadır. Bana bir şey olmaz psikolojisi virüsle mücadelede en büyük zaafımız. Lütfen tedbirlere ve kurallara daha fazla uyalım. Maske, mesafe ve temizliğe dikkat edelim.  Salgının yayılma hızını azaltmak için ev, akraba, eş-dost, komşu ziyaretleri, taziyeler, düğünler, mevlitler, hayırlı olsun ziyaretleri, bebek görmeleri, misafirlik ve hanımlar arası yapılan günleri lütfen erteleyelim. Ev ziyaretlerinde kapalı ortamlarda bulaş riski çok fazla olduğundan kalabalık ortamlardan uzak duralım. Bu mücadelede en büyük gücümüz başta ev hanımları olmak üzere tüm hemşerilerimizin desteği olduğunun bilinmesini isterim. Lütfen maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım, kendimizi ve sevdiklerimizi koruyalım."dedi. Alaşehir’de belediye ve cami hoparlöründen belirli aralıklarla her gün,  korona virüs önlemleri için maske, mesafe ve temizlik kuralarına uyulması konusunda ilanlar yapılıyor.
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Covid-19 Tedbirleri kapsamında ev hanımlarına uyarıda bulundu. Ev hanımlarının ev ziyaretleri, komşu ziyaretleri ve gün yapmamaları konusunda uyaran Uçgun, tüm vatandaşlardan maske, mesafe ve temizlik kurallarına eksiksiz uymalarını istedi.

COVİD 19 salgını her geçen gün artmaya devam ediyor. Salgının hızını kesmek ve uyarılarda bulunmak için Alaşehirlilere seslenen Kaymakam Abdullah Uçgun, “İlçemiz genelinde aldığımız tüm tedbirlere ve yaptığımız tüm uyarı ve denetimlere rağmen Covid-19 vakalarında artışlar maalesef devam etmektedir. İlçemizde görülen pozitif vakalarda gençlerin oranı her geçen gün artmaktadır. Bana bir şey olmaz psikolojisi virüsle mücadelede en büyük zaafımız. Lütfen tedbirlere ve kurallara daha fazla uyalım. Maske, mesafe ve temizliğe dikkat edelim.  Salgının yayılma hızını azaltmak için ev, akraba, eş-dost, komşu ziyaretleri, taziyeler, düğünler, mevlitler, hayırlı olsun ziyaretleri, bebek görmeleri, misafirlik ve hanımlar arası yapılan günleri lütfen erteleyelim. Ev ziyaretlerinde kapalı ortamlarda bulaş riski çok fazla olduğundan kalabalık ortamlardan uzak duralım. Bu mücadelede en büyük gücümüz başta ev hanımları olmak üzere tüm hemşerilerimizin desteği olduğunun bilinmesini isterim. Lütfen maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım, kendimizi ve sevdiklerimizi koruyalım."dedi.

Alaşehir’de belediye ve cami hoparlöründen belirli aralıklarla her gün,  korona virüs önlemleri için maske, mesafe ve temizlik kuralarına uyulması konusunda ilanlar yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.