KAZADA BİR AİLE YOK OLDU

09.02.2021 - 09:14, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KAZADA BİR AİLE YOK OLDU

YAKLAŞIK 16 YILDIR BİR TÜRLÜ TAMAMLANAMAYAN ALAŞEHİR-SALİHLİ YOLU PİYADELER MEVKİİ YİNE CAN ALDI. KAZADA BİR AİLE YOK OLDU. SAYISIZ KAZALARA NEDEN OLAN YOL CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR. PİŞMİŞ AŞA SU KATMAKLA NAM SALMIŞ SİYASİLERE DUYURULUR. BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMAYI BIRAKIN DA BU KANAYAN YARAYA ÇARE BULUN!
Alaşehir’den Salihli yönüne giden Mustafa Vurmaz yönetimindeki 07 BFJ89 Plakalı otomobil, aynı yönde giden Mustafa Karadeniz yönetimindeki iş makinesine arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilde bulunan çocuklar Ege Tuna Vurmaz (8) ve Ezgi Tuna Vurmaz (12) ağır yaralandı. Sürücü Mustafa Vurmaz ve eşi, Sibel Vurmaz (47)) araç içerisinde sıkışarak hayatlarını kaybetti. Hastanede tedavisi süren Ege Tuna Vurmaz da yaşama tutunamadı. Alaşehir’ de Cumartesi günü akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısı 3'e yükseldi. Kazada hayatını kaybeden Mustafa Vurmaz ile eşi Sibel Vurmaz'ın ağır yaralı olarak önce Alaşehir Devlet Hastanesine ardından da Salihli Devlet Hastanesine sevk edilen 8 yaşındaki çocukları Ege Tuna Vurmaz da hayatını kaybetti. TÜM AİLESİNİ KAYBEDEN ÇOCUK TEDAVİ ALTINDA Öte yandan çiftin 12 yaşındaki çocukları Ezgi Tuna Vurmaz'ın da tedavisinin Alaşehir Devlet Hastanesinde devam ettiği öğrenildi. Kazada ölen Mustafa Vurmaz ve eşi Sibel Vurmaz'ın cenazelerinin İzmir Adli Tıp Kurumunda olduğu ve cenazelerinin bugün nereye defnedileceğinin kesinleşeceği öğrenildi. SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR Otomobilin iş makinesine çarptığı kazada yaşamını yitiren Mustafa Vurmaz, eşi Sibel Vurmaz (47) ve çocukları Ege Tuna Vurmaz'ın (8) İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından cenazeleri yakınlarına teslim edildi. Cenazeler ilk olarak Mustafa Vurmaz'ın Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin kırsal Tırazlar Mahallesi'ndeki yeğeni Mehmet Çetinkaya'nın evi önüne getirildi. Cenazeler evin önüne geldiğinde gözyaşları sel oldu. Burada helallik alınmasının ardından cenazeler toprağa verilmek üzere Sibel Vurmaz'ın memleketi Denizli'ye götürüldü. Gece Denizli Devlet Hastanesi morgunda bekletilecek olan cenazelerin yarın Merkezefendi ilçesindeki Çakmak Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi. Öte yandaN bir ailenin yok olduğu kaza sonrası, Vurmaz ailesinden geriye mutlu anlarına ait bir kare kaldı.
YAKLAŞIK 16 YILDIR BİR TÜRLÜ TAMAMLANAMAYAN ALAŞEHİR-SALİHLİ YOLU PİYADELER MEVKİİ YİNE CAN ALDI. KAZADA BİR AİLE YOK OLDU. SAYISIZ KAZALARA NEDEN OLAN YOL CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR. PİŞMİŞ AŞA SU KATMAKLA NAM SALMIŞ SİYASİLERE DUYURULUR. BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMAYI BIRAKIN DA BU KANAYAN YARAYA ÇARE BULUN!

Alaşehir’den Salihli yönüne giden Mustafa Vurmaz yönetimindeki 07 BFJ89 Plakalı otomobil, aynı yönde giden Mustafa Karadeniz yönetimindeki iş makinesine arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilde bulunan çocuklar Ege Tuna Vurmaz (8) ve Ezgi Tuna Vurmaz (12) ağır yaralandı. Sürücü Mustafa Vurmaz ve eşi, Sibel Vurmaz (47)) araç içerisinde sıkışarak hayatlarını kaybetti. Hastanede tedavisi süren Ege Tuna Vurmaz da yaşama tutunamadı.

Alaşehir’ de Cumartesi günü akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısı 3'e yükseldi. Kazada hayatını kaybeden Mustafa Vurmaz ile eşi Sibel Vurmaz'ın ağır yaralı olarak önce Alaşehir Devlet Hastanesine ardından da Salihli Devlet Hastanesine sevk edilen 8 yaşındaki çocukları Ege Tuna Vurmaz da hayatını kaybetti.

TÜM AİLESİNİ KAYBEDEN ÇOCUK TEDAVİ ALTINDA

Öte yandan çiftin 12 yaşındaki çocukları Ezgi Tuna Vurmaz'ın da tedavisinin Alaşehir Devlet Hastanesinde devam ettiği öğrenildi. Kazada ölen Mustafa Vurmaz ve eşi Sibel Vurmaz'ın cenazelerinin İzmir Adli Tıp Kurumunda olduğu ve cenazelerinin bugün nereye defnedileceğinin kesinleşeceği öğrenildi.

SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR

Otomobilin iş makinesine çarptığı kazada yaşamını yitiren Mustafa Vurmaz, eşi Sibel Vurmaz (47) ve çocukları Ege Tuna Vurmaz'ın (8) İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından cenazeleri yakınlarına teslim edildi. Cenazeler ilk olarak Mustafa Vurmaz'ın Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin kırsal Tırazlar Mahallesi'ndeki yeğeni Mehmet Çetinkaya'nın evi önüne getirildi. Cenazeler evin önüne geldiğinde gözyaşları sel oldu. Burada helallik alınmasının ardından cenazeler toprağa verilmek üzere Sibel Vurmaz'ın memleketi Denizli'ye götürüldü. Gece Denizli Devlet Hastanesi morgunda bekletilecek olan cenazelerin yarın Merkezefendi ilçesindeki Çakmak Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

Öte yandaN bir ailenin yok olduğu kaza sonrası, Vurmaz ailesinden geriye mutlu anlarına ait bir kare kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.