Kırk merdivene estetik dokunuş

BELEDİYE 06.06.2017 - 09:57, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kırk merdivene estetik dokunuş

Alaşehir Belediyesinin şehre estetik güzellik katma çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Soğuksu mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Kırk Merdiven'de görsel ve estetik çalışmalar yapıldı.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın talimatlarıyla çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yandan parke taşı ve stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürürken diğer yandan estetik görünüm kazandırmak için çalışmalar da yürütüyor. Alaşehir Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Soğuksu Mahallesi İstiklal Caddesindeki “Kırk Merdivenin” basamaklarını boyayarak, merdivenleri daha estetik bir güzelliğe kavuşturdu.   ÜZÜM FİGÜRÜ MERDİVENLERE ÇOK YAKIŞTI   Kırk merdivenlerinde estetik çalışmaları kapsamında merdivenlerin basamak başlangıçları gökkuşağı renginde rengarenk boyanırken merdiven alanı aydınlatıldı. Boyamanın yanı sıra merdivenlerin kenarlarına Alaşehir’imizin simgesi olan üzüm figürü ve çam ağaçları kırk merdivenlere çok yakıştı.   MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR   Soğuksu Mahallesinde yaşayan vatandaşlar Alaşehir Belediyesinin Kırk Merdiven'de yaptığı çalışmadan çok memnun olduklarını dile getirdi ve başta Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti. Mahalleden geçen Alaşehirliler de Kırk Merdiven'in yeni halini görünce duydukları hayranlığı gizleyemiyor.
Alaşehir Belediyesinin şehre estetik güzellik katma çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Soğuksu mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Kırk Merdiven'de görsel ve estetik çalışmalar yapıldı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın talimatlarıyla çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yandan parke taşı ve stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürürken diğer yandan estetik görünüm kazandırmak için çalışmalar da yürütüyor. Alaşehir Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Soğuksu Mahallesi İstiklal Caddesindeki “Kırk Merdivenin” basamaklarını boyayarak, merdivenleri daha estetik bir güzelliğe kavuşturdu.

 

ÜZÜM FİGÜRÜ MERDİVENLERE ÇOK YAKIŞTI

 

Kırk merdivenlerinde estetik çalışmaları kapsamında merdivenlerin basamak başlangıçları gökkuşağı renginde rengarenk boyanırken merdiven alanı aydınlatıldı. Boyamanın yanı sıra merdivenlerin kenarlarına Alaşehir’imizin simgesi olan üzüm figürü ve çam ağaçları kırk merdivenlere çok yakıştı.

 

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

 

Soğuksu Mahallesinde yaşayan vatandaşlar Alaşehir Belediyesinin Kırk Merdiven'de yaptığı çalışmadan çok memnun olduklarını dile getirdi ve başta Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti. Mahalleden geçen Alaşehirliler de Kırk Merdiven'in yeni halini görünce duydukları hayranlığı gizleyemiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.