Kış bakım çalışmaları aralıksız sürüyor

BELEDİYE 03.02.2016 - 09:57, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kış bakım çalışmaları aralıksız sürüyor

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçe merkezi ve yeni mahalle olmuş yerleşim birimlerinde olduğu kadar kamu kuruluşlarına da hizmet vermeye devam ediyor.
Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe merkezi ve çevre mahallelerdeki park ve bahçelerde bulunan ağaç ve bitkilerin kışlık bakımlarını yapıyor. Şehir merkezinde Kenan Evren parkında yaprak döken ağaçlarda kışlık sert budama çalışmalarını tamamlayan ekipler, Killik Jandarma Komutanlığı bahçesindeki ağaç ve bitkilerin kışlık bakım işleri ve şekil budamaları gerçekleştirdi. Yeşilyurt mahallesinde yüksek gerilim hattı içinde bulunan ve ağır kış mevsimi koşullarında tehlike yaratabilecek kaldırımlardaki mevcut çam ağaçların ile Yeşilyurt Çok Programlı Llise bahçesindeki çam ağaçların ile meydandaki palmiyelerde Tedaş ve Park Bahçeler Müdürlüğünün iş birliği ve yoğun gayretli çalışmalarıyla budama işlemleri yapıldı. Can ve mal kaybına sebebiyet verebilecek durumlar önlendi.   ÖZDOĞAN; BAKIM VE KORUMAYA ÖNEM VERİYORUZ   Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Kadriye Özdoğan, ilçe merkezi ve çevre mahallelerdeki park ve bahçeler içinde bulunan ağaç ve bitkilerin sağlıklı büyümesine ve dolayısıyla yeşilin korunmasına büyük önem verdiklerini belirterek, "Mevcut yeşil alanlarımızı korumak için her mevsimin gerektirdiği bakım ve müdahaleleri zamanında yapıyoruz. Yeşil alanlarımızı korumak ve sahip çıkmak adına bakım, budama, gübreleme ve sulama gibi unsurlar çok önemli olduğu için bu işlemleri zamanında yapmak gerekiyor. Ekiplerimiz bu doğrultuda çalışıyor" dedi.
Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçe merkezi ve yeni mahalle olmuş yerleşim birimlerinde olduğu kadar kamu kuruluşlarına da hizmet vermeye devam ediyor.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe merkezi ve çevre mahallelerdeki park ve bahçelerde bulunan ağaç ve bitkilerin kışlık bakımlarını yapıyor. Şehir merkezinde Kenan Evren parkında yaprak döken ağaçlarda kışlık sert budama çalışmalarını tamamlayan ekipler, Killik Jandarma Komutanlığı bahçesindeki ağaç ve bitkilerin kışlık bakım işleri ve şekil budamaları gerçekleştirdi. Yeşilyurt mahallesinde yüksek gerilim hattı içinde bulunan ve ağır kış mevsimi koşullarında tehlike yaratabilecek kaldırımlardaki mevcut çam ağaçların ile Yeşilyurt Çok Programlı Llise bahçesindeki çam ağaçların ile meydandaki palmiyelerde Tedaş ve Park Bahçeler Müdürlüğünün iş birliği ve yoğun gayretli çalışmalarıyla budama işlemleri yapıldı. Can ve mal kaybına sebebiyet verebilecek durumlar önlendi.

 

ÖZDOĞAN; BAKIM VE KORUMAYA ÖNEM VERİYORUZ

 

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Kadriye Özdoğan, ilçe merkezi ve çevre mahallelerdeki park ve bahçeler içinde bulunan ağaç ve bitkilerin sağlıklı büyümesine ve dolayısıyla yeşilin korunmasına büyük önem verdiklerini belirterek, "Mevcut yeşil alanlarımızı korumak için her mevsimin gerektirdiği bakım ve müdahaleleri zamanında yapıyoruz. Yeşil alanlarımızı korumak ve sahip çıkmak adına bakım, budama, gübreleme ve sulama gibi unsurlar çok önemli olduğu için bu işlemleri zamanında yapmak gerekiyor. Ekiplerimiz bu doğrultuda çalışıyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.