Kız Kuran Kursu'ndan bir hafıze daha yetişti

YAŞAM 14.08.2015 - 11:02, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kız Kuran Kursu'ndan bir hafıze daha yetişti

İbrahim Çakır yatılı Kız Kur'an Kursu öğrencilerimizden Gizem Ayhan da Kur'an-ı Kerim'i baştan sona ezberleyerek hafızlığını tamamladı.
İlçe müftüsü Mehmet Yiğit ve kendisini yetiştiren Kur'an Kursu Yöneticisi ve öğreticisi Huriye Kula hafızlığını tamamlayan hafızeye birer çeyrek altın taktı. Ayrıca hafıze kızın anne, baba ve dedesi ile yakınları da hafıza çeşitli hediyeler takdim etti. İbrahim Çakır Kız Kur'an Kursu Toplantı Salonunda yapılan programda Yaz Kursu öğrencileri ilahi korosu da söyledikleri ilahilerle misafirleri duygulandırdı. Hafız Gizem Ayhan, okuduğu kısa surelerin ardından, yapılan dua ile program sona erdi. Aslen Killik Mahallesinden olan ve izin için memleketinde bulunan Şanlı Urfa Merkez Eyyübiye ilçe müftüsü Adem Dobur da programda bir konuşma yaparak hafızlığın öneminden bahsetti. İlçe müftüsü Yiğit'in yaptığı dua ile program sona erdi. Program sonunda gelen misafirlere tatlı ikram edildi.  
İbrahim Çakır yatılı Kız Kur'an Kursu öğrencilerimizden Gizem Ayhan da Kur'an-ı Kerim'i baştan sona ezberleyerek hafızlığını tamamladı.

İlçe müftüsü Mehmet Yiğit ve kendisini yetiştiren Kur'an Kursu Yöneticisi ve öğreticisi Huriye Kula hafızlığını tamamlayan hafızeye birer çeyrek altın taktı. Ayrıca hafıze kızın anne, baba ve dedesi ile yakınları da hafıza çeşitli hediyeler takdim etti.

İbrahim Çakır Kız Kur'an Kursu Toplantı Salonunda yapılan programda Yaz Kursu öğrencileri ilahi korosu da söyledikleri ilahilerle misafirleri duygulandırdı. Hafız Gizem Ayhan, okuduğu kısa surelerin ardından, yapılan dua ile program sona erdi. Aslen Killik Mahallesinden olan ve izin için memleketinde bulunan Şanlı Urfa Merkez Eyyübiye ilçe müftüsü Adem Dobur da programda bir konuşma yaparak hafızlığın öneminden bahsetti. İlçe müftüsü Yiğit'in yaptığı dua ile program sona erdi. Program sonunda gelen misafirlere tatlı ikram edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.