Kız kuran kursu yatırım planına alındı

GÜNDEM 30.11.2015 - 09:34, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kız kuran kursu yatırım planına alındı

Alaşehir’de temeli atılmış ancak tamamlanamayan Alaşehir Kız Kur’an Kursu ve Kız Öğrenci Yurdu inşaatının tamamlanması 2016 yatırım planına alındı. Kız Kur’an Kursu ve Kız ÖğrenciYurdu binası 2016 yılı içerisinde tamamlanacak. Proje için 1 milyon 300 bin TL ödenek talep edildi.
AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Peker, Kaymakam Osman Bilgin ile beraber Ankara’ya yaptığı ziyarette Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Kemal Uludağ’ dan Kız Ku r’an Kursu’na ödenek sözü aldı.   PEKER; 2016 YILINDA TAMAMLANMIŞ OLACAK   Peker, “Ankara’ya Alaşehir’e yapılacak yatırımlar ve yarım kalan yatırımların tamamlanması için ödenek çıkartmaya, yarım kalan projeleri yatırım programına aldırmaya gittik. Ankara’da milletvekillerimizin desteği ile istediğimiz destekleri birer birer alıyoruz. Ankara’da milletvekilimiz İsmail Bilen, Kaymakamımız Osman Bilgin, Daire Başkanımız Ünal Kaya ile beraber Diyanet İşleri Genel Müdürü Kemal Uludağ’ı ziyaret ederek, ilçemizde bulunan ve yıllarca atıl durumda bırakılan inşaat için ödenek sözü aldık. İnşallah 2016 yılı içerisinde inşaat tamamlanarak, ilçemizde eğitim gören kız öğrencilerimiz için barınma sorunu bitecek, Kur’an Kursumuz hizmet vermeye başlayacak. Diyanet İşleri Genel Müdürümüzün göndereceği ödenekle 120 kişilik kız öğrenci yurdu ve içerinde Kız Kur’an Kursu ve 150 kişilik toplantı salonunun bulunduğu binamız inşallah 2016 yılında tamamlanacak” dedi.
Alaşehir’de temeli atılmış ancak tamamlanamayan Alaşehir Kız Kur’an Kursu ve Kız Öğrenci Yurdu inşaatının tamamlanması 2016 yatırım planına alındı. Kız Kur’an Kursu ve Kız ÖğrenciYurdu binası 2016 yılı içerisinde tamamlanacak. Proje için 1 milyon 300 bin TL ödenek talep edildi.

AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Peker, Kaymakam Osman Bilgin ile beraber Ankara’ya yaptığı ziyarette Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Kemal Uludağ’ dan Kız Ku r’an Kursu’na ödenek sözü aldı.

 

PEKER; 2016 YILINDA TAMAMLANMIŞ OLACAK

 

Peker, “Ankara’ya Alaşehir’e yapılacak yatırımlar ve yarım kalan yatırımların tamamlanması için ödenek çıkartmaya, yarım kalan projeleri yatırım programına aldırmaya gittik. Ankara’da milletvekillerimizin desteği ile istediğimiz destekleri birer birer alıyoruz. Ankara’da milletvekilimiz İsmail Bilen, Kaymakamımız Osman Bilgin, Daire Başkanımız Ünal Kaya ile beraber Diyanet İşleri Genel Müdürü Kemal Uludağ’ı ziyaret ederek, ilçemizde bulunan ve yıllarca atıl durumda bırakılan inşaat için ödenek sözü aldık. İnşallah 2016 yılı içerisinde inşaat tamamlanarak, ilçemizde eğitim gören kız öğrencilerimiz için barınma sorunu bitecek, Kur’an Kursumuz hizmet vermeye başlayacak. Diyanet İşleri Genel Müdürümüzün göndereceği ödenekle 120 kişilik kız öğrenci yurdu ve içerinde Kız Kur’an Kursu ve 150 kişilik toplantı salonunun bulunduğu binamız inşallah 2016 yılında tamamlanacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.