Kızılay Haftası uygulamalı kutlandı

GÜNDEM 09.11.2015 - 09:06, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kızılay Haftası uygulamalı kutlandı

Alaşehir Beşeylül İlkokulu, Kızılay Haftası kutlamasını Alaşehir Kızılay Şubesi yönetim kurulu üyeleri ile beraber kutladı.
Alaşehir Beşeylül İlkokulu, Kızılay Haftası kutlamasını Alaşehir Kızılay Şubesi yönetim kurulu üyeleri ile beraber kutladı. Öğrenciler hazırlamış oldukları programa Kızılay Yönetim Kurulu üyelerini de davet ederek, haftanın anlam ve önemini daha iyi anlattı. Beşeylül İlkokulu, Kızılay Haftasını uygulamalı olarak kutladı. Öğrenciler günün anlam ve önemini anlatan şiirler okudular, Kızılay’ı anlatan dövizleri taşıdılar. Sahneye Kızılay çadırı kuruldu, çevre Kızılay’ı anlatan afişlerle donatıldı. Programda, Kızılay Şubesi başkanı Ali Çetin Kızılay’ı anlattı.   EKİCİ: UYGULAMALI EĞİTİMİ ÖN PLANDA TUTUYORUZ   Okulun bahçesinde düzenlenen törende konuşan  okul  müdürü İsmail Ekici,  "Her yıl 29 Ekim- 4 Kasım tarihleri arası Kızılay Haftası olarak kutlanır, ancak bu yıl bu tarihler hafta sonu ve seçim tatiline denk geldiği için bu gün gecikmeli olarak kutluyoruz. En iyi öğrenme şekli yaparak ve yaşayarak öğrenmedir. Okulumuz  öğrencileri,  belirli günler ve haftaların kutlanması kapsamında, görevli öğretmenimiz Orhan Tuncer ile birlikte  Kızılay Haftası’nın kutlanmasında ilçemizde bulunan Kızılay Şubesi görevlilerinden programa katılmalarını istedik. Kızılay Şubesi başkanı Ali Çetiner, yönetim kurulu üyeleri Günay Karpat ve Arif Günay program kutlamasına katılarak, öğrencilerimize Kızılay’ı daha iyi tanıttılar ve  öğrencilerimiz için daha kalıcı bilgilenme oldu. Bu tür etkinliklerde her zaman yaparak ve yaşayarak öğrenmeyi ön planda tutmaya devam edeceğiz."dedi.   ÇETİNER:  KIZILAY, HER TÜRLÜ OLAĞAN ÜSTÜ DURUMLARDA YANINIZDA   Alaşehir Kızılay Şubesi Başkanı Ali Çetiner de "Kızılay deprem, yangın, sel gibi bir çok doğal afetlerin yanında her türlü olağan üstü olaylarda dil, din, ırk farkı gözetmeksizin her zaman yardıma koşmaktadır. Bir çok ihtiyaç sahibinin kan ihtiyacını karşılamaktadır. Sizlerde evlerinizde anne ve babalarınıza burada öğrendiklerinizi anlatarak, onların en azından kan vermelerini önerin. Doğal afetler kaçınılmaz ve beklenmedik vakalardır, ancak bir çok doğal afette, önlemler alınarak yaşanmayabilir. Bunun içinde hepimizin  bu konularda daha bilinçli davranmamız ve  önlemlerimizi almamız gerekmektedir. Sizler şimdiden bu konularda daha bilinçli  olursanız, geleceğimiz bu tür tehlikelerden daha az zarar görecektir. Bizlere bu fırsatı veren herkese teşekkür ederiz."şeklinde konuştu.
Alaşehir Beşeylül İlkokulu, Kızılay Haftası kutlamasını Alaşehir Kızılay Şubesi yönetim kurulu üyeleri ile beraber kutladı.

Alaşehir Beşeylül İlkokulu, Kızılay Haftası kutlamasını Alaşehir Kızılay Şubesi yönetim kurulu üyeleri ile beraber kutladı. Öğrenciler hazırlamış oldukları programa Kızılay Yönetim Kurulu üyelerini de davet ederek, haftanın anlam ve önemini daha iyi anlattı.

Beşeylül İlkokulu, Kızılay Haftasını uygulamalı olarak kutladı. Öğrenciler günün anlam ve önemini anlatan şiirler okudular, Kızılay’ı anlatan dövizleri taşıdılar. Sahneye Kızılay çadırı kuruldu, çevre Kızılay’ı anlatan afişlerle donatıldı. Programda, Kızılay Şubesi başkanı Ali Çetin Kızılay’ı anlattı.

 

EKİCİ: UYGULAMALI EĞİTİMİ ÖN PLANDA TUTUYORUZ

 

Okulun bahçesinde düzenlenen törende konuşan  okul  müdürü İsmail Ekici,  "Her yıl 29 Ekim- 4 Kasım tarihleri arası Kızılay Haftası olarak kutlanır, ancak bu yıl bu tarihler hafta sonu ve seçim tatiline denk geldiği için bu gün gecikmeli olarak kutluyoruz. En iyi öğrenme şekli yaparak ve yaşayarak öğrenmedir. Okulumuz  öğrencileri,  belirli günler ve haftaların kutlanması kapsamında, görevli öğretmenimiz Orhan Tuncer ile birlikte  Kızılay Haftası’nın kutlanmasında ilçemizde bulunan Kızılay Şubesi görevlilerinden programa katılmalarını istedik. Kızılay Şubesi başkanı Ali Çetiner, yönetim kurulu üyeleri Günay Karpat ve Arif Günay program kutlamasına katılarak, öğrencilerimize Kızılay’ı daha iyi tanıttılar ve  öğrencilerimiz için daha kalıcı bilgilenme oldu. Bu tür etkinliklerde her zaman yaparak ve yaşayarak öğrenmeyi ön planda tutmaya devam edeceğiz."dedi.

 

ÇETİNER:  KIZILAY, HER TÜRLÜ OLAĞAN ÜSTÜ DURUMLARDA YANINIZDA

 

Alaşehir Kızılay Şubesi Başkanı Ali Çetiner de "Kızılay deprem, yangın, sel gibi bir çok doğal afetlerin yanında her türlü olağan üstü olaylarda dil, din, ırk farkı gözetmeksizin her zaman yardıma koşmaktadır. Bir çok ihtiyaç sahibinin kan ihtiyacını karşılamaktadır. Sizlerde evlerinizde anne ve babalarınıza burada öğrendiklerinizi anlatarak, onların en azından kan vermelerini önerin. Doğal afetler kaçınılmaz ve beklenmedik vakalardır, ancak bir çok doğal afette, önlemler alınarak yaşanmayabilir. Bunun içinde hepimizin  bu konularda daha bilinçli davranmamız ve  önlemlerimizi almamız gerekmektedir. Sizler şimdiden bu konularda daha bilinçli  olursanız, geleceğimiz bu tür tehlikelerden daha az zarar görecektir. Bizlere bu fırsatı veren herkese teşekkür ederiz."şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.