KÜÇÜK GÖNÜLLER FET EDİLDİ

YAŞAM 19.04.2019 - 09:59, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KÜÇÜK GÖNÜLLER FET EDİLDİ

Alaşehir'de okullar bir birine destek oluyor. Sosyal sorumluluk projeleri hayata geçirilerek, kırsal okulların ihtiyaçları giderilmeye çalışılıyor. Güzel örneklerin ortaya çıktığı projelerden birine de Alaşehir Cumhuriyet Eğitim Kurumları imza attı.
Alaşehir Cumhuriyet İlkokulu 1/B sınıfı öğretmeni Ayşegül Bozbay ve öğrencileri  “1/B  Kitap Topluyor “ Projesi kapsamında topladıkları kitapları ve oyuncakları Kozluca İlkokulu öğrencilerine hediye etti. Öğretmen Ayşegül Bozbay öğrencileriyle beraber Kozluca İlkokuluna giderek, topladıkları kitapları ve oyuncakları teslim etti, öğrenciler birlikte oyunlar oynayarak, arkadaş oldular. KARDEŞLERİNE 300 KİTAP HEDİYE ETTİLER Projenin mimarı olan Alaşehir Cumhuriyet İlkokulu 1-B Sınıfı  öğretmeni Ayşegül Bozbay, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizle sosyal sorumluluk projesi  kapsamında yardımlaşmayı, arkadaş edinme ve paylaşmayı öğrenebilmek, yaşayabilmek için “1-B Kitap Topluyor“ adlı proje başlattık. Proje kapsamında  topladığımız 300  Adet  kitap ve oyuncakları  öğrencilerimizle birlikte kırsal Kozluca Mahallesi İlkokulu öğrencilerine hediye ettik. Öğrencilerimiz yeni arkadaşlar edindiler, birlikte oyunlar oynadık. Amacımız hem yardımlaşma bilincini kazandırarak,  hem de ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilmek. Öğrencilerimizin sorumluluk duygularını geliştirebilmek."dedi. "BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİLER" Kozluca İlkokulu Müdürü  Cavit Gündoğdu da, "Öğretmenimiz Ayşegül Bozbay ve 1-B Sınıfı öğrencileri   Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında yapmış oldukları örnek çalışma ile bizleri çok mutlu ettiler. Öğrencilerimiz her şeyden önce değişik bir ortam, değişik bir grupla karşılaştılar. Biz kırsal kesimde yaşıyoruz,  şehir merkezinde yaşayan öğrencilerimizle, öğrencilerimizin böyle bir ortamda buluşmaları, birlikte oyunlar  oynamaları, onlar için hayatları boyunca unutamayacakları birer anı olarak yaşayacaktır. Topladıkları kitaplar ve oyuncaklar hatıra olarak onlarla birlikte yaşayacaktır. Ayşegül öğretmenimiz ve öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz."dedi.
Alaşehir'de okullar bir birine destek oluyor. Sosyal sorumluluk projeleri hayata geçirilerek, kırsal okulların ihtiyaçları giderilmeye çalışılıyor. Güzel örneklerin ortaya çıktığı projelerden birine de Alaşehir Cumhuriyet Eğitim Kurumları imza attı.

Alaşehir Cumhuriyet İlkokulu 1/B sınıfı öğretmeni Ayşegül Bozbay ve öğrencileri  “1/B  Kitap Topluyor “ Projesi kapsamında topladıkları kitapları ve oyuncakları Kozluca İlkokulu öğrencilerine hediye etti. Öğretmen Ayşegül Bozbay öğrencileriyle beraber Kozluca İlkokuluna giderek, topladıkları kitapları ve oyuncakları teslim etti, öğrenciler birlikte oyunlar oynayarak, arkadaş oldular.

KARDEŞLERİNE 300 KİTAP HEDİYE ETTİLER

Projenin mimarı olan Alaşehir Cumhuriyet İlkokulu 1-B Sınıfı  öğretmeni Ayşegül Bozbay, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizle sosyal sorumluluk projesi  kapsamında yardımlaşmayı, arkadaş edinme ve paylaşmayı öğrenebilmek, yaşayabilmek için “1-B Kitap Topluyor“ adlı proje başlattık. Proje kapsamında  topladığımız 300  Adet  kitap ve oyuncakları  öğrencilerimizle birlikte kırsal Kozluca Mahallesi İlkokulu öğrencilerine hediye ettik. Öğrencilerimiz yeni arkadaşlar edindiler, birlikte oyunlar oynadık. Amacımız hem yardımlaşma bilincini kazandırarak,  hem de ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilmek. Öğrencilerimizin sorumluluk duygularını geliştirebilmek."dedi.

"BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİLER"

Kozluca İlkokulu Müdürü  Cavit Gündoğdu da, "Öğretmenimiz Ayşegül Bozbay ve 1-B Sınıfı öğrencileri   Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında yapmış oldukları örnek çalışma ile bizleri çok mutlu ettiler. Öğrencilerimiz her şeyden önce değişik bir ortam, değişik bir grupla karşılaştılar. Biz kırsal kesimde yaşıyoruz,  şehir merkezinde yaşayan öğrencilerimizle, öğrencilerimizin böyle bir ortamda buluşmaları, birlikte oyunlar  oynamaları, onlar için hayatları boyunca unutamayacakları birer anı olarak yaşayacaktır. Topladıkları kitaplar ve oyuncaklar hatıra olarak onlarla birlikte yaşayacaktır. Ayşegül öğretmenimiz ve öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.