Küçülme iddiaları yalanlandı

SPOR 02.02.2017 - 08:53, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Küçülme iddiaları yalanlandı

Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımının maddi sorunlar nedeniyle küçülmeye gittiği iddiaları, Alaşehir Bayan Voleybol takımı İdari Menajeri Şevket Çömçömoğlu tarafından yapılan yazılı bir açıklamayla yalanlandı.
Son zamanlarda spor kamuoyunda çıkan ve Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımının maddi sorunlar yaşadığı ve küçülmeye gittiği ve bu nedenle de oyuncularında tasarrufa gittiği yönündeki iddialar Alaşehir Bayan Voleybol takımı İdari Menajeri Şevket Çömçömoğlu tarafından yalanlandı. Şevket Çömçömoğlu iddialar hakkında şu açıklamaları yaptı;  ''Alaşehir Belediyespor Kulübü olarak bu sezon yeni ve en önemli aktörlerinden biri olduğumuz Türkiye Voleybol Bayanlar 1. Liginde kulübümüzü ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek için teknik ekibimiz ve oyuncularımız ellerinden geleni hatta fazlasını göstermektedirler. Zaten ligde bulunan sıralamamız bunun en güzel göstergesidir. Sizler de takdir edersiniz ki birliktelikler kadar ayrılıklar da profesyonel bir kulüpte normaldir. Bazı sporcu arkadaşlarımız takıma uyum sorununu bir türlü çözemeyince yabancı  oyuncumuz Desire Glod ve kişisel bazı sebeplerinden dolayı Tülay Öner aramızdan ayrılmak zorunda kalmıştır. Bu tamamen kulübümüzün tasarrufu dahilindedir. Giden arkadaşlarımıza kolaylık sağlayıp karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Gittikleri takımlarda başarılar dileriz.  Alaşehir Belediyespor Kulübü olarak mütevazi kadromuzla gücümüzün de farkında olan bizler teknik kadromuza ve en gencinden en tecrübelisine kadar oyuncularımıza olan güvenimiz neticesinde yeni oyuncu almama kararı aldık. Sadece giden pasör oyuncumuz Tülay Öner'in yerine geçen yıl 3. Ligde şampiyon olan  takımımızda ikinci pasör olan genç oyuncu Begüm Kılıçaslan'ı alarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Gelinen noktada Alaşehir Belediyespor Bayan Voleyboluna hizmet etmek konusunda üzerine düşeni yapmaktadır ve yapmaya devam edecektir. Voleybola uzun yıllar hizmet etmek isteyen ekibimiz, bu camiada sağlam bir yer edinip kalıcı olmak adına taraftarıyla, yönetimiyle,teknik ekibiyle ve oyuncularıyla Alaşehir Belediyespor Kulübü olarak şuan Play-Off mücadelesi verdiği Bayanlar Voleybol 1. Ligine renk katmaya ve başarılarına devam edecektir. Son olarak bayan voleyboluna ve şehrimizin takımına verdikleri desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Gökhan Karaçoban'a , ana sponsorumuz Zorlu Enerji Gurubuna, meclis üyelerimiz Murat Biber ve Hasan Alıcı'ya, en önemlisi de desteğini hiç esirgemeyen Alaşehir halkına teşekkür ediyoruz''
Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımının maddi sorunlar nedeniyle küçülmeye gittiği iddiaları, Alaşehir Bayan Voleybol takımı İdari Menajeri Şevket Çömçömoğlu tarafından yapılan yazılı bir açıklamayla yalanlandı.

Son zamanlarda spor kamuoyunda çıkan ve Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımının maddi sorunlar yaşadığı ve küçülmeye gittiği ve bu nedenle de oyuncularında tasarrufa gittiği yönündeki iddialar Alaşehir Bayan Voleybol takımı İdari Menajeri Şevket Çömçömoğlu tarafından yalanlandı.

Şevket Çömçömoğlu iddialar hakkında şu açıklamaları yaptı;

 ''Alaşehir Belediyespor Kulübü olarak bu sezon yeni ve en önemli aktörlerinden biri olduğumuz Türkiye Voleybol Bayanlar 1. Liginde kulübümüzü ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek için teknik ekibimiz ve oyuncularımız ellerinden geleni hatta fazlasını göstermektedirler. Zaten ligde bulunan sıralamamız bunun en güzel göstergesidir. Sizler de takdir edersiniz ki birliktelikler kadar ayrılıklar da profesyonel bir kulüpte normaldir. Bazı sporcu arkadaşlarımız takıma uyum sorununu bir türlü çözemeyince yabancı  oyuncumuz Desire Glod ve kişisel bazı sebeplerinden dolayı Tülay Öner aramızdan ayrılmak zorunda kalmıştır. Bu tamamen kulübümüzün tasarrufu dahilindedir. Giden arkadaşlarımıza kolaylık sağlayıp karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Gittikleri takımlarda başarılar dileriz.  Alaşehir Belediyespor Kulübü olarak mütevazi kadromuzla gücümüzün de farkında olan bizler teknik kadromuza ve en gencinden en tecrübelisine kadar oyuncularımıza olan güvenimiz neticesinde yeni oyuncu almama kararı aldık. Sadece giden pasör oyuncumuz Tülay Öner'in yerine geçen yıl 3. Ligde şampiyon olan  takımımızda ikinci pasör olan genç oyuncu Begüm Kılıçaslan'ı alarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Gelinen noktada Alaşehir Belediyespor Bayan Voleyboluna hizmet etmek konusunda üzerine düşeni yapmaktadır ve yapmaya devam edecektir. Voleybola uzun yıllar hizmet etmek isteyen ekibimiz, bu camiada sağlam bir yer edinip kalıcı olmak adına taraftarıyla, yönetimiyle,teknik ekibiyle ve oyuncularıyla Alaşehir Belediyespor Kulübü olarak şuan Play-Off mücadelesi verdiği Bayanlar Voleybol 1. Ligine renk katmaya ve başarılarına devam edecektir. Son olarak bayan voleyboluna ve şehrimizin takımına verdikleri desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Gökhan Karaçoban'a , ana sponsorumuz Zorlu Enerji Gurubuna, meclis üyelerimiz Murat Biber ve Hasan Alıcı'ya, en önemlisi de desteğini hiç esirgemeyen Alaşehir halkına teşekkür ediyoruz''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.