Kupal, ailesi için yardım kampanyası başlatıldı

YAŞAM 28.10.2016 - 09:25, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kupal, ailesi için yardım kampanyası başlatıldı

Alaşehir Kaymakamlığı, hunharca katledilen Irmak Kupal'ın ailesi için maddi yardım kampanyası başlattı. 3 ay sürecek kampanya için Ziraat Bankası'nın ilçe şubesinde hesap açıldı.
Acılı Kupal ailesine, destek olmak için Alaşehir Kaymakamlığı maddi yardım kampanyası başlattı. Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin'in imzası ile kurum ve kuruluşlara, konuyla ilgili yazılı bilgilendirme yapıldı. 3 ay sürecek olan kampanyayla ilgili olarak Kaymakam Bilgin'in, kurum ve kuruluşlara gönderdiği bilgilendirme yazısında şu  ifadelere yer verildi; "IRMAK KUPAL ‘ın ailesinin acılarını bir nebze hafifletebilmesi ve manevi olduğu kadar maddi yönden de destek sağlanması amacıyla 2860 Sayılı yardım toplama Kanununa göre ilçe genelinde 3 (üç) ay süre ile gönüllülük esasına göre yardım kampanyası başlatılması için Alaşehir Kaymakamlık Makamının 26/10/2016 tarih ve 1946 sayılı olurları ile uygun görüldüğü;  26/01/2017 tarihine kadar devam edecek kampanya için “IRMAK KUPAL’IN AİLESİNE YARDIM TOPLAMA HESABI” T.Ziraat Bankası Alaşehir Şubesi nezdinde TR45 0001 0001 9079 1043 5150 01 IBAN Numaralı yardım hesabı açıldığı bildirilmiş olup; IRMAK KUPAL2In ailesine gönüllülük esasına göre yapılacak yardıma ilişkin hesap numarasının biriminizde görevli tüm personele duyurulması ve yapılan yardımlara ait banka dekontlarının Alaşehir Kaymakamlığı’na toplu olarak gönderilmesi hususunda; Bilgi ve gereğini önemle rica ederim."
Alaşehir Kaymakamlığı, hunharca katledilen Irmak Kupal'ın ailesi için maddi yardım kampanyası başlattı. 3 ay sürecek kampanya için Ziraat Bankası'nın ilçe şubesinde hesap açıldı.

Acılı Kupal ailesine, destek olmak için Alaşehir Kaymakamlığı maddi yardım kampanyası başlattı. Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin'in imzası ile kurum ve kuruluşlara, konuyla ilgili yazılı bilgilendirme yapıldı.

3 ay sürecek olan kampanyayla ilgili olarak Kaymakam Bilgin'in, kurum ve kuruluşlara gönderdiği bilgilendirme yazısında şu  ifadelere yer verildi; "IRMAK KUPAL ‘ın ailesinin acılarını bir nebze hafifletebilmesi ve manevi olduğu kadar maddi yönden de destek sağlanması amacıyla 2860 Sayılı yardım toplama Kanununa göre ilçe genelinde 3 (üç) ay süre ile gönüllülük esasına göre yardım kampanyası başlatılması için Alaşehir Kaymakamlık Makamının 26/10/2016 tarih ve 1946 sayılı olurları ile uygun görüldüğü;

 26/01/2017 tarihine kadar devam edecek kampanya için “IRMAK KUPAL’IN AİLESİNE YARDIM TOPLAMA HESABI” T.Ziraat Bankası Alaşehir Şubesi nezdinde TR45 0001 0001 9079 1043 5150 01 IBAN Numaralı yardım hesabı açıldığı bildirilmiş olup;

IRMAK KUPAL2In ailesine gönüllülük esasına göre yapılacak yardıma ilişkin hesap numarasının biriminizde görevli tüm personele duyurulması ve yapılan yardımlara ait banka dekontlarının Alaşehir Kaymakamlığı’na toplu olarak gönderilmesi hususunda;

Bilgi ve gereğini önemle rica ederim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.