Kuran'ı Kerim Hizmet İçi Eğitimi sona erdi

GÜNDEM 23.05.2016 - 09:51, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kuran'ı Kerim Hizmet İçi Eğitimi sona erdi

İlçe müftülüğü tarafından düzenlenen Kuran'ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu Sona erdi. Rehber öğretici Mustafa Mercan tarafından verilen kurs iki ay sürdü.
Alaşehir İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Kuran'ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu tamamlandı. Rehber öğretici Mustafa Mercan tarafından verilen kurs iki ay sürdü. Kurs sonunda kursa katılan tüm personel sınava tabi tutularak Diyanet İşleri Başkanlığı Katılım Belgesi verildi. Diyanet İşleri Başkanlığı Kur'an Kursu ve Cami hizmetlerinin etkin ve verimli bir biçimde sunulması amacıyla istihdam ettiği personelin mesleki yeterliliklerini, hizmette etkinlik ve verimliliklerini artırabilmek için müftülüklere hizmet içi eğitim kursu açmaları yönünde bir talimat göndermişti. 2014 tarihli talimattan bu yana müftülükler tarafından Kuran'ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu düzenleniyor.
İlçe müftülüğü tarafından düzenlenen Kuran'ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu Sona erdi. Rehber öğretici Mustafa Mercan tarafından verilen kurs iki ay sürdü.

Alaşehir İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Kuran'ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu tamamlandı. Rehber öğretici Mustafa Mercan tarafından verilen kurs iki ay sürdü. Kurs sonunda kursa katılan tüm personel sınava tabi tutularak Diyanet İşleri Başkanlığı Katılım Belgesi verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Kur'an Kursu ve Cami hizmetlerinin etkin ve verimli bir biçimde sunulması amacıyla istihdam ettiği personelin mesleki yeterliliklerini, hizmette etkinlik ve verimliliklerini artırabilmek için müftülüklere hizmet içi eğitim kursu açmaları yönünde bir talimat göndermişti. 2014 tarihli talimattan bu yana müftülükler tarafından Kuran'ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu düzenleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.