Kurtuluş günümüz sade bir törenle kutlanacak

GÜNDEM 05.09.2016 - 09:15, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kurtuluş günümüz sade bir törenle kutlanacak

Alaşehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yıl dönümü sade bir programla kullanacak.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından gelinen süreç ve Türkiye Cumhuriyeti'nin geçtiği zor günler dolayısıyla Alaşehir Belediyesi, Kurtuluş Günleri'nde eğlenceye yönelik etkinlik yapmama kararı almıştı. Ülkemizin ve milletimizin birliğini, beraberliğini ve huzurunu bozmaya yönelik olarak gerçekleştirilen terör olaylarında şehit olan Mehmetçik ve sivil vatandaşlara duyulan saygıdan ve aziz hatıralarından dolayı Alaşehir Belediyesi'nin 5 Eylül Kurtuluş Günü'ne dair konser organizasyonu yapmayacağını duyurmuştu. Kurtuluş günü sade bir törenle kutlanacak. Kutlama komitesi tarafından hazırlanan programda; şehitlik ziyareti, saygı duruşu yapılması ve istiklal marşının okunması ile müftülükçe yapılacak dini programa yer verildi.
Alaşehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yıl dönümü sade bir programla kullanacak.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından gelinen süreç ve Türkiye Cumhuriyeti'nin geçtiği zor günler dolayısıyla Alaşehir Belediyesi, Kurtuluş Günleri'nde eğlenceye yönelik etkinlik yapmama kararı almıştı.

Ülkemizin ve milletimizin birliğini, beraberliğini ve huzurunu bozmaya yönelik olarak gerçekleştirilen terör olaylarında şehit olan Mehmetçik ve sivil vatandaşlara duyulan saygıdan ve aziz hatıralarından dolayı Alaşehir Belediyesi'nin 5 Eylül Kurtuluş Günü'ne dair konser organizasyonu yapmayacağını duyurmuştu. Kurtuluş günü sade bir törenle kutlanacak. Kutlama komitesi tarafından hazırlanan programda; şehitlik ziyareti, saygı duruşu yapılması ve istiklal marşının okunması ile müftülükçe yapılacak dini programa yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.