Kutlu Doğum etkinlikleri devam ediyor

YAŞAM 21.04.2016 - 09:26, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kutlu Doğum etkinlikleri devam ediyor

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri devam ediyor. İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit ve müftülük personelleri Alaşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek hafta dolayısıyla gül hediye etti.
İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit ve müftülük personellerinden oluşan bir heyet Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla hasta ziyaretinde bulundu. Heyet Alaşehir Devlet Hastanesi'nde Hastane Başhekimi Op. Dr. Orhan Kırmalı tarafından karşılandı. Başhekim Kırmalı ile hastanede yatarak tedavi gören hastaları ziyaret eden Müftü Yiğit ve beraberindekiler, tüm hastalarla tek tek görüşerek geçmiş olsun ve şifa dileklerinde bulundular. Heyet tüm hastalara Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla birer gül hediye etti. YİĞİT; BİR SÜNNETİ HATIRLATTIK İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit, Kutlu Doğum Haftası'nı çeşitli etkinliklerle kutladıklarını , bu kapsamda hasta ziyaretinde bulunmayı da ihmal etmediklerini söyledi. Yiğit, "Peygamberimizin (s.av.) doğum gününü O'nun sünnetlerini sergileyerek, yaşayarak ve yaşatarak sürdürmek istiyoruz. Bu nedenle O'nun bir sünneti olan hasta ziyaretini gündemimize aldık. Hem hastalarımın Kutlu Doğum Haftalarını kutladık. Hem de kendilerine 'geçmiş olsun' ve 'acil şifalar' temennisinde bulunduk" dedi. Yiğit, ziyaretteki ilgilerinden dolayı Başhekim Kırmalı ve hastane personeline teşekkür ettiklerini belirtti.
Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri devam ediyor. İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit ve müftülük personelleri Alaşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek hafta dolayısıyla gül hediye etti.

İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit ve müftülük personellerinden oluşan bir heyet Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla hasta ziyaretinde bulundu. Heyet Alaşehir Devlet Hastanesi'nde Hastane Başhekimi Op. Dr. Orhan Kırmalı tarafından karşılandı. Başhekim Kırmalı ile hastanede yatarak tedavi gören hastaları ziyaret eden Müftü Yiğit ve beraberindekiler, tüm hastalarla tek tek görüşerek geçmiş olsun ve şifa dileklerinde bulundular. Heyet tüm hastalara Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla birer gül hediye etti.

YİĞİT; BİR SÜNNETİ HATIRLATTIK

İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit, Kutlu Doğum Haftası'nı çeşitli etkinliklerle kutladıklarını , bu kapsamda hasta ziyaretinde bulunmayı da ihmal etmediklerini söyledi. Yiğit, "Peygamberimizin (s.av.) doğum gününü O'nun sünnetlerini sergileyerek, yaşayarak ve yaşatarak sürdürmek istiyoruz. Bu nedenle O'nun bir sünneti olan hasta ziyaretini gündemimize aldık. Hem hastalarımın Kutlu Doğum Haftalarını kutladık. Hem de kendilerine 'geçmiş olsun' ve 'acil şifalar' temennisinde bulunduk" dedi. Yiğit, ziyaretteki ilgilerinden dolayı Başhekim Kırmalı ve hastane personeline teşekkür ettiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.