Liseliler, Otizm'e Dikkat Çekti

YAŞAM 04.04.2019 - 09:39, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Liseliler, Otizm'e Dikkat Çekti

ALAŞEHİR'DE LİSELİLER, 2 NİSAN DÜNYA OTİZM GÜNÜ'NDE YÜRÜYÜŞ YAPARAK OTİZME DİKKAT ÇEKTİ.
Sekine Evren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2 Nisan Dünya Otizm Günü nedeniyle etkinlik düzenledi. Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, eşi Duygu Uçgun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Zorpuzan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülistan Güngör, veliler ve öğrenciler etkinliğe katıldı. Özel Eğitim Uzmanı Yunus Emre Durukan ve Psikolojik Danışmanlık Rehber Öğretmeni Ayşegül Bircan tarafından okulun konferans salonunda otizm anlatıldı. Etkinlikler kapsamında yaklaşık 500 öğrenci, sevgi yolu üzerinden sloganlar eşliğinde Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'na yürüdü. Meydanda otizmle ilgili konuşmalar yapıldı. Liseliler, otizme dikkat çekmek için ellerini boyayıp levhaya baskı yaptı ve imzalar attı. Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun da boya etkinliğine katıldı.
ALAŞEHİR'DE LİSELİLER, 2 NİSAN DÜNYA OTİZM GÜNÜ'NDE YÜRÜYÜŞ YAPARAK OTİZME DİKKAT ÇEKTİ.

Sekine Evren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2 Nisan Dünya Otizm Günü nedeniyle etkinlik düzenledi. Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, eşi Duygu Uçgun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Zorpuzan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülistan Güngör, veliler ve öğrenciler etkinliğe katıldı.

Özel Eğitim Uzmanı Yunus Emre Durukan ve Psikolojik Danışmanlık Rehber Öğretmeni Ayşegül Bircan tarafından okulun konferans salonunda otizm anlatıldı. Etkinlikler kapsamında yaklaşık 500 öğrenci, sevgi yolu üzerinden sloganlar eşliğinde Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'na yürüdü. Meydanda otizmle ilgili konuşmalar yapıldı. Liseliler, otizme dikkat çekmek için ellerini boyayıp levhaya baskı yaptı ve imzalar attı. Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun da boya etkinliğine katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.