LOKANTACILAR ODASINDAN MAĞDUR ESNAFA DESTEK!

08.06.2020 - 09:20, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

LOKANTACILAR ODASINDAN MAĞDUR ESNAFA DESTEK!

Geçtiğimiz günlerde, Sevgi Yolunda Sevgi Lokantası önünde bir vatandaşın sokak köpeğini dövmesi, tüm Alaşehir ile birlikte ülke genelinde infial yarattı. Olayın, Sevgi Lokantası önünde geçmesi, yanlış anlaşılmaları da beraberinde getirdi. Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Yaşar Çataldere, bu yanlış anlaşılmanın giderilmesi ve mağdur olan esnafa destek olmak amacıyla basın açıklaması düzenledi.
ÇATALDERE: SOKAK HAYVANLARINA, BİZ SAHİP ÇIKIYORUZ Oda Başkanı Çataldere, yaptığı açıklamada; "Sevgili Alaşehir halkı; geçtiğimiz Pazartesi günü ilçemizde Sevgi Yolu'nda, Sevgi Lokantası'nın önünde cereyan eden olaydan dolayı üzüntümüzü belirtmek üzere Mehmet Kır kardeşimizin iş yerini ziyaret ettik. Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte, esnaf arkadaşımızın mağduriyetini gidermek üzere burada basın açıklamasında bulunuyoruz. Gıda üretimi yapan bu tür iş yerleri, sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını gideren tek esnaf camiasıdır. Bizler sokak hayvanlarına karşı değiliz. Olayı yapan başka bir şahıs ama, olay bu dükkanın önünde olduğu için Mehmet Kır kardeşimizin mağduriyeti var. Olay, adli mercilere intikal etmiştir. Sevgi Lokantası sahibi Mehmet Kır kardeşimizin bu mağduriyetinin giderilmesi için Alaşehir halkından hakkaniyet bekliyoruz."ifadelerini kullandı. MAĞDUR ESNAF KIR: YARGISIZ İNFAZ EDİLDİK Sevgi Lokantası sahibi Mehmet Kır ise, yaşanılan olay karşısında hem üzüldüklerini hem de mağdur olduklarını belirterek; "Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Bu olayı da her vicdan sahibi insan gibi ben de kınıyorum. Ama biz bu olay da çok mağdur olduk. İnsanlar anlamadan dinlemeden yargısız infaz yapıyor. Görüntüler de iş yerim görünüyor diye her dakika telefonla beni arayıp taciz, tehdit ve hakaret ediyorlar. Telefonlara yetişemez oldum. Halbuki bu olayda benim ve kurumumun hiçbir alakası yok. Yoldan geçen ve bizimle hiçbir alakası olmayan bir şahsın hareketinin işletmemize yüklenmesi bizleri mağdur etti."dedi.
Geçtiğimiz günlerde, Sevgi Yolunda Sevgi Lokantası önünde bir vatandaşın sokak köpeğini dövmesi, tüm Alaşehir ile birlikte ülke genelinde infial yarattı. Olayın, Sevgi Lokantası önünde geçmesi, yanlış anlaşılmaları da beraberinde getirdi. Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Yaşar Çataldere, bu yanlış anlaşılmanın giderilmesi ve mağdur olan esnafa destek olmak amacıyla basın açıklaması düzenledi.

ÇATALDERE: SOKAK HAYVANLARINA, BİZ SAHİP ÇIKIYORUZ

Oda Başkanı Çataldere, yaptığı açıklamada; "Sevgili Alaşehir halkı; geçtiğimiz Pazartesi günü ilçemizde Sevgi Yolu'nda, Sevgi Lokantası'nın önünde cereyan eden olaydan dolayı üzüntümüzü belirtmek üzere Mehmet Kır kardeşimizin iş yerini ziyaret ettik. Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte, esnaf arkadaşımızın mağduriyetini gidermek üzere burada basın açıklamasında bulunuyoruz. Gıda üretimi yapan bu tür iş yerleri, sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını gideren tek esnaf camiasıdır. Bizler sokak hayvanlarına karşı değiliz. Olayı yapan başka bir şahıs ama, olay bu dükkanın önünde olduğu için Mehmet Kır kardeşimizin mağduriyeti var. Olay, adli mercilere intikal etmiştir. Sevgi Lokantası sahibi Mehmet Kır kardeşimizin bu mağduriyetinin giderilmesi için Alaşehir halkından hakkaniyet bekliyoruz."ifadelerini kullandı.

MAĞDUR ESNAF KIR: YARGISIZ İNFAZ EDİLDİK

Sevgi Lokantası sahibi Mehmet Kır ise, yaşanılan olay karşısında hem üzüldüklerini hem de mağdur olduklarını belirterek; "Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Bu olayı da her vicdan sahibi insan gibi ben de kınıyorum. Ama biz bu olay da çok mağdur olduk. İnsanlar anlamadan dinlemeden yargısız infaz yapıyor. Görüntüler de iş yerim görünüyor diye her dakika telefonla beni arayıp taciz, tehdit ve hakaret ediyorlar. Telefonlara yetişemez oldum. Halbuki bu olayda benim ve kurumumun hiçbir alakası yok. Yoldan geçen ve bizimle hiçbir alakası olmayan bir şahsın hareketinin işletmemize yüklenmesi bizleri mağdur etti."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.