Mahalle Muhtarından MASKİ’ye Teşekkür

GÜNDEM 22.07.2019 - 10:07, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Mahalle Muhtarından MASKİ’ye Teşekkür

MASKİ, Alaşehir’in Azıtepe Mahallesi’nde kaynak ile biriktirme deposu arasındaki terfi hattında bakım çalışması gerçekleştirdi.
MASKİ, Alaşehir’in Azıtepe Mahallesi’nde kaynak ile biriktirme deposu arasındaki terfi hattında bakım çalışması gerçekleştirdi. Muhtar Doğan, içme suyu hattından 5 metrelik ağaç kökü çıkarıldığını söyleyerek çalışmalar için MASKİ’ye teşekkür etti. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesine kesintisiz ve sağlıklı içme suyu temin etmek üzere çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamla, Alaşehir’in Azıtepe Mahallesi’nde mahalleye içme suyu sağlayan kaynak başı ile biriktirme deposu arasındaki terfi hattında temizlik sırasında 5 metrelik ağaç kökü çıkarıldı. Mahallede yaşanan su kesintilerinden dolayı muhtar talebi üzerine gerçekleştirilen temizlik ve bakım çalışmaları esnasında halk arasında kunduz adı verilen ağaç kökü MASKİ personeli tarafından çıkarıldı. Yapılan çalışmanın ardından mahalleye daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temin edildi. “MASKİ İLE SÜREKLİ İLETİŞİM HALİNDEYİM” Azıtepe Mahalle Muhtarı Hüseyin Doğan, “Mahallemizde su kesintileri meydana geliyordu. Bu sıkıntımızı MASKİ yetkilileri ile paylaştık. Hemen kaynak ile biriktirme deposu arasındaki terfi hattında temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirdiler. MASKİ yetkililerinin çalışması sırasında 5 metrelik ağaç kökü çıkarıldı. Suyumuz yeterli gelmeye başladı. Ben, MASKİ ekiplerinin çalışmalarından memnunum ve sürekli iletişim halindeyim.”dedi. 
MASKİ, Alaşehir’in Azıtepe Mahallesi’nde kaynak ile biriktirme deposu arasındaki terfi hattında bakım çalışması gerçekleştirdi.

MASKİ, Alaşehir’in Azıtepe Mahallesi’nde kaynak ile biriktirme deposu arasındaki terfi hattında bakım çalışması gerçekleştirdi. Muhtar Doğan, içme suyu hattından 5 metrelik ağaç kökü çıkarıldığını söyleyerek çalışmalar için MASKİ’ye teşekkür etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesine kesintisiz ve sağlıklı içme suyu temin etmek üzere çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamla, Alaşehir’in Azıtepe Mahallesi’nde mahalleye içme suyu sağlayan kaynak başı ile biriktirme deposu arasındaki terfi hattında temizlik sırasında 5 metrelik ağaç kökü çıkarıldı. Mahallede yaşanan su kesintilerinden dolayı muhtar talebi üzerine gerçekleştirilen temizlik ve bakım çalışmaları esnasında halk arasında kunduz adı verilen ağaç kökü MASKİ personeli tarafından çıkarıldı. Yapılan çalışmanın ardından mahalleye daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temin edildi.

“MASKİ İLE SÜREKLİ İLETİŞİM HALİNDEYİM”

Azıtepe Mahalle Muhtarı Hüseyin Doğan, “Mahallemizde su kesintileri meydana geliyordu. Bu sıkıntımızı MASKİ yetkilileri ile paylaştık. Hemen kaynak ile biriktirme deposu arasındaki terfi hattında temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirdiler. MASKİ yetkililerinin çalışması sırasında 5 metrelik ağaç kökü çıkarıldı. Suyumuz yeterli gelmeye başladı. Ben, MASKİ ekiplerinin çalışmalarından memnunum ve sürekli iletişim halindeyim.”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.