MAHALLELER, İHYA EDİLİYOR

BELEDİYE 01.02.2018 - 08:50, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

MAHALLELER, İHYA EDİLİYOR

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal mahallelerde başlattığı yol yapım atağını sürdürüyor. Büyükşehir yasasıyla birlikte mahalle statüsüne kavuşan köylerde yol açma, genişletme çalışmaları, stabilize ve yeni asfalt yol çalışmaları da devam ediyor.
Alaşehir Belediyesi, planlamalar çerçevesinde kırsal mahalle yollarını yapmaya başladı. Kırsal Mahallelerdeki işlerin yanı sıra merkez mahallelerde planda bulunan işler sırasıyla yapılıyor. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçenin dört bir noktasında sürdürdüğü yol yapım çalışmalarının son durağı Tepeköy, Horzumalayaka Mahallesi oldu. Özelikle kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde hem kilitli beton parke taşı döşeme işlemi hem de stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. YATIRIM VE HİZMETLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR Şehir merkezinde ve kırsal mahallelerde çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade eden Başkan Dr Gökhan Karaçoban,”Gerek şehir içerisinde, gerek kırsal mahallelerde belediye olarak hizmetlerimizle var olmaya devam ediyoruz. Alaşehir'e bağlı tüm kırsal yollarımızla ilgili çalışmalar devam etmektedir. Stabilize ve dolgu yol yapımı haricinde ümit ediyoruz kırsal mahallelerimizde asfaltsız yer bırakmayacağız, kırsal mahallelerimizde girmediğimiz alan kalmayacak.“dedi.  
Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal mahallelerde başlattığı yol yapım atağını sürdürüyor. Büyükşehir yasasıyla birlikte mahalle statüsüne kavuşan köylerde yol açma, genişletme çalışmaları, stabilize ve yeni asfalt yol çalışmaları da devam ediyor.

Alaşehir Belediyesi, planlamalar çerçevesinde kırsal mahalle yollarını yapmaya başladı. Kırsal Mahallelerdeki işlerin yanı sıra merkez mahallelerde planda bulunan işler sırasıyla yapılıyor. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçenin dört bir noktasında sürdürdüğü yol yapım çalışmalarının son durağı Tepeköy, Horzumalayaka Mahallesi oldu. Özelikle kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde hem kilitli beton parke taşı döşeme işlemi hem de stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

YATIRIM VE HİZMETLER ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Şehir merkezinde ve kırsal mahallelerde çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade eden Başkan Dr Gökhan Karaçoban,”Gerek şehir içerisinde, gerek kırsal mahallelerde belediye olarak hizmetlerimizle var olmaya devam ediyoruz. Alaşehir'e bağlı tüm kırsal yollarımızla ilgili çalışmalar devam etmektedir. Stabilize ve dolgu yol yapımı haricinde ümit ediyoruz kırsal mahallelerimizde asfaltsız yer bırakmayacağız, kırsal mahallelerimizde girmediğimiz alan kalmayacak.“dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.