MANİSA’DA FİLENİN EFELERİ YETİŞECEK

SPOR 05.08.2019 - 10:27, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

MANİSA’DA FİLENİN EFELERİ YETİŞECEK

Alaşehirli öğrencilerin de bulunduğu, Manisa Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün spor taramasından seçilerek kurulan voleybol takımı çalışmalarına start verildi. Amaç milli takımlara sporcu yetiştirmek.
Alaşehirli öğrencilerin de bulunduğu, Manisa Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün spor taramasından seçilerek kurulan voleybol takımı çalışmalarına start verildi. Amaç milli takımlara sporcu yetiştirmek.  Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde milli takımlara yeni yetenekler kazandırmak amacıyla erkek voleybol takımı kuruldu. Bu kapsamda yetenek taramalarından seçilen sporcular, Atatürk Spor Salonu’nda altyapı çalışmalarına başladı. İl Müdürlüğü antrenörleri Hakan Aşkan, Rıdvan Hacıoğlu ve Muhammet Maksut Ağaoğlu gözetiminde çalışan sporcular, hırslı ve istekli bir şekilde çalışıyorlar. ÖZTÜRK: “HEM YETİŞTİRİCİ HEM YARIŞMACI OLACAĞIZ”                                     Türk sporuna yetenekli sporcular kazandırmayı amaçladıklarını belirten Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, voleybolda hem yetiştirici hem yarışmacı olacaklarını söyledi. Kızlarda elde edilen başarıları erkeklerde de sürdürmeyi planladıklarını, bu kapsamda iyi bir altyapı oluşturulacaklarını kaydeden Öztürk, “Yetenek taramalarımız sonucunda seçtiğimiz gençlerimizle İlk etapta oluşturduğumuz takımımız, 2006-2007-2008-2009 doğumlu sporcularımızdan oluşuyor. Gidişattan memnunuz. Daha da iyi olacağına inanıyoruz. Bu kategoride önümüzdeki dönemlerde Anadolu Yıldızlar Ligi başta olmak üzere birçok organizasyonda yer almak istiyoruz. Erkek çocuklarımıza voleybolu sevdirip, bu branşı il geneline yayarak, milli takımımıza yeni yetenekleri kazandırmayı amaçlıyoruz. Okullarımızın açılmasıyla birlikte çok daha fazla çocuğumuzu voleybol ile tanıştıracağız. Bakanlığımız ve Manisa Valiliğimiz öncülüğünde, katıldığımız tüm branşlarda ilimizi en iyi şekilde temsil ederek, lisanslı sporcu sayımızı en yükseğe çekme adına üzerimize düşen ne varsa yapacağız.”dedi.
Alaşehirli öğrencilerin de bulunduğu, Manisa Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün spor taramasından seçilerek kurulan voleybol takımı çalışmalarına start verildi. Amaç milli takımlara sporcu yetiştirmek.

Alaşehirli öğrencilerin de bulunduğu, Manisa Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün spor taramasından seçilerek kurulan voleybol takımı çalışmalarına start verildi. Amaç milli takımlara sporcu yetiştirmek.

 Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde milli takımlara yeni yetenekler kazandırmak amacıyla erkek voleybol takımı kuruldu. Bu kapsamda yetenek taramalarından seçilen sporcular, Atatürk Spor Salonu’nda altyapı çalışmalarına başladı. İl Müdürlüğü antrenörleri Hakan Aşkan, Rıdvan Hacıoğlu ve Muhammet Maksut Ağaoğlu gözetiminde çalışan sporcular, hırslı ve istekli bir şekilde çalışıyorlar.

ÖZTÜRK: “HEM YETİŞTİRİCİ HEM YARIŞMACI OLACAĞIZ”                                    

Türk sporuna yetenekli sporcular kazandırmayı amaçladıklarını belirten Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, voleybolda hem yetiştirici hem yarışmacı olacaklarını söyledi. Kızlarda elde edilen başarıları erkeklerde de sürdürmeyi planladıklarını, bu kapsamda iyi bir altyapı oluşturulacaklarını kaydeden Öztürk, “Yetenek taramalarımız sonucunda seçtiğimiz gençlerimizle İlk etapta oluşturduğumuz takımımız, 2006-2007-2008-2009 doğumlu sporcularımızdan oluşuyor. Gidişattan memnunuz. Daha da iyi olacağına inanıyoruz. Bu kategoride önümüzdeki dönemlerde Anadolu Yıldızlar Ligi başta olmak üzere birçok organizasyonda yer almak istiyoruz. Erkek çocuklarımıza voleybolu sevdirip, bu branşı il geneline yayarak, milli takımımıza yeni yetenekleri kazandırmayı amaçlıyoruz. Okullarımızın açılmasıyla birlikte çok daha fazla çocuğumuzu voleybol ile tanıştıracağız. Bakanlığımız ve Manisa Valiliğimiz öncülüğünde, katıldığımız tüm branşlarda ilimizi en iyi şekilde temsil ederek, lisanslı sporcu sayımızı en yükseğe çekme adına üzerimize düşen ne varsa yapacağız.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.