MANİSA MÜFTÜ YARDIMCISI KOŞUM VEFAT ETTİ

15.10.2021 - 09:28, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

MANİSA MÜFTÜ YARDIMCISI KOŞUM VEFAT ETTİ

Manisa İl Müftü Yardımcısı Zekeriya Koşum (50) bir süredir tedavi gördüğü Manisa Şehir Hastanesinde vefat etti. Alaşehirli olan Koşum, Alaşehir’de de Vaiz olarak görev yapmıştı.
Manisa İl Müftü Yardımcısı Zekeriya Koşum bir süredir beyin tümörüne bağlı tedavi gördüğü Manisa Şehir Hastanesinde hayatını kaybetti. Koşum'un cenazesi dün, Alaşehir Merkez Pazar Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Akkeçili Mahallesinde defnedildi. Alaşehir’de doğan, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve ardından Erzurum Ömer Nasuhi Bilmen Yüksek İhtisas Merkezinden mezun olan Koşum, Türkiye'nin birçok bölgesinde sırasıyla imam hatiplik, vaizlik ve ilçe müftülükleri yaptı. En son görev yeri olan Manisa'da İl Müftü Yardımcılığı görevinde bulunan 50 yaşındaki Zekeriya Koşum, biri kız diğeri erkek 2 çocuk babasıydı.
Manisa İl Müftü Yardımcısı Zekeriya Koşum (50) bir süredir tedavi gördüğü Manisa Şehir Hastanesinde vefat etti. Alaşehirli olan Koşum, Alaşehir’de de Vaiz olarak görev yapmıştı.

Manisa İl Müftü Yardımcısı Zekeriya Koşum bir süredir beyin tümörüne bağlı tedavi gördüğü Manisa Şehir Hastanesinde hayatını kaybetti. Koşum'un cenazesi dün, Alaşehir Merkez Pazar Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Akkeçili Mahallesinde defnedildi.

Alaşehir’de doğan, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve ardından Erzurum Ömer Nasuhi Bilmen Yüksek İhtisas Merkezinden mezun olan Koşum, Türkiye'nin birçok bölgesinde sırasıyla imam hatiplik, vaizlik ve ilçe müftülükleri yaptı. En son görev yeri olan Manisa'da İl Müftü Yardımcılığı görevinde bulunan 50 yaşındaki Zekeriya Koşum, biri kız diğeri erkek 2 çocuk babasıydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.