MANİSA’NIN TEK ASKER ADAY ADAYI ASTSUBAY ÖZEN KIYAK

SİYASET 14.05.2018 - 10:19, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

MANİSA’NIN TEK ASKER ADAY ADAYI ASTSUBAY ÖZEN KIYAK

24 Haziranda yapılacak olan milletvekili seçimlerinde AK Partiden 7 bin 220 kişi aday olabilmek için başvuruda bulundu. 7 bin 220 adayın içerisinden sadece 7 aday asker kökenli. Manisa’dan tek asker kökenli aday adayı olan emekli asker Jandarma Astsubay Özen Kıyak.
AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Özen Kıyak, 1993 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. 25  Yıl Türk Silahlı Kuvvetlerinde  devlete hizmet ettikten sonra, şimdi de “Yeni Türkiye İle Yeni Hedeflere " sloganıyla  milletine milletvekili olarak hizmet edebilmek için yola çıktı. KIYAK; "25 YIL ORDUMUZDA HİZMET VERDİM" Özen Kıyak “25 yıl şanlı ordumuzla devletime hizmet ettim. Emekli olduktan sonra vatanıma ve milletime siyaset alanında da hizmet edebilmek için yola çıktım. Partim için bir nefer gibi çalıştım. Çalışmaya da devam edeceğim. İnşallah Manisa ilinden sıralamaya girerek, Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimizin 24 Haziranda yapılacak seçimlerden zaferle çıkması için  tüm gayretimle milletimize en iyi hizmeti  vermeye devam edeceğim" dedi. Yapılan son değerlendirmelere göre  AK Parti'den 7, CHP'den 3,  İYİ Parti'den 1 ve MHP'den 2 emekli astsubay milletvekili aday adayı olurken, emekli uzman jandarmalarda ise AK Parti'den 2 emekli uzman jandarma ve MHP'den de 1 uzman jandarma aday adayı oldu. 1 Gazi Uzman çavuş ise MHP'den adayı oldu. 
24 Haziranda yapılacak olan milletvekili seçimlerinde AK Partiden 7 bin 220 kişi aday olabilmek için başvuruda bulundu. 7 bin 220 adayın içerisinden sadece 7 aday asker kökenli. Manisa’dan tek asker kökenli aday adayı olan emekli asker Jandarma Astsubay Özen Kıyak.

AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Özen Kıyak, 1993 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. 25  Yıl Türk Silahlı Kuvvetlerinde  devlete hizmet ettikten sonra, şimdi de “Yeni Türkiye İle Yeni Hedeflere " sloganıyla  milletine milletvekili olarak hizmet edebilmek için yola çıktı.

KIYAK; "25 YIL ORDUMUZDA HİZMET VERDİM"

Özen Kıyak “25 yıl şanlı ordumuzla devletime hizmet ettim. Emekli olduktan sonra vatanıma ve milletime siyaset alanında da hizmet edebilmek için yola çıktım. Partim için bir nefer gibi çalıştım. Çalışmaya da devam edeceğim. İnşallah Manisa ilinden sıralamaya girerek, Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimizin 24 Haziranda yapılacak seçimlerden zaferle çıkması için  tüm gayretimle milletimize en iyi hizmeti  vermeye devam edeceğim" dedi.

Yapılan son değerlendirmelere göre  AK Parti'den 7, CHP'den 3,  İYİ Parti'den 1 ve MHP'den 2 emekli astsubay milletvekili aday adayı olurken, emekli uzman jandarmalarda ise AK Parti'den 2 emekli uzman jandarma ve MHP'den de 1 uzman jandarma aday adayı oldu. 1 Gazi Uzman çavuş ise MHP'den adayı oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.