MASKİ'den bin 50 metre korkuluk

15.12.2016 - 08:53, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

MASKİ'den bin 50 metre korkuluk

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Adnan Menderes Caddesi’nde bin 50 metre uzunluğunda MASKİ tipi korkuluk döşeyerek Alaşehirli vatandaşların can güvenliğini sağlıyor.
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü dere korkuluk çalışmalarıyla Manisalı vatandaşlar için daha yaşanabilir ve güvenli bir çevre inşa ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen işlemlerle, dere kenarlarına çeşitli ebat ve tiplerde korkuluk ve panel çit uygulaması yapılarak güvenlik önlemleri alınıyor.   VATANDAŞLARIN CAN VE MAL GÜVENLİĞİNİ SAĞLAYACAK   MASKİ ekipleri tarafından, Adnan Menderes Caddesi’nde yürütülen bin 50 metre uzunluğundaki korkuluk döşeme çalışmaları da hızla sürüyor. İlçe belediyesince ıslahı yapılan derenin korkuluk işleri tamamlandığında, dere civarında ikamet eden ve caddeyi kullanan Alaşehirli vatandaşların can ve mal güvenliği sağlanmış olacak. İmalatı yapılan MASKİ tipi korkuluk çalışması sayesinde, can ve mal güvenliğinin sağlanmasının yanı sıra cadde görsel açıdan daha hoş bir görünüme kavuşturuluyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Adnan Menderes Caddesi’nde bin 50 metre uzunluğunda MASKİ tipi korkuluk döşeyerek Alaşehirli vatandaşların can güvenliğini sağlıyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü dere korkuluk çalışmalarıyla Manisalı vatandaşlar için daha yaşanabilir ve güvenli bir çevre inşa ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen işlemlerle, dere kenarlarına çeşitli ebat ve tiplerde korkuluk ve panel çit uygulaması yapılarak güvenlik önlemleri alınıyor.

 

VATANDAŞLARIN CAN VE MAL GÜVENLİĞİNİ SAĞLAYACAK

 

MASKİ ekipleri tarafından, Adnan Menderes Caddesi’nde yürütülen bin 50 metre uzunluğundaki korkuluk döşeme çalışmaları da hızla sürüyor. İlçe belediyesince ıslahı yapılan derenin korkuluk işleri tamamlandığında, dere civarında ikamet eden ve caddeyi kullanan Alaşehirli vatandaşların can ve mal güvenliği sağlanmış olacak. İmalatı yapılan MASKİ tipi korkuluk çalışması sayesinde, can ve mal güvenliğinin sağlanmasının yanı sıra cadde görsel açıdan daha hoş bir görünüme kavuşturuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.