MASKİ, hizmette sınıfta kaldı

31.01.2016 - 09:37, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

MASKİ, hizmette sınıfta kaldı

Büyükşehir Yasası'nın yürürlüğe girdiği 1 Nisan 2014 tarihinden bu tarafa Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde oluşturulan Alaşehir MASKİ, Alaşehirlileri canından bezdirdi. Hizmetlerde büyük sıkıntılar yaşanıyor.
İnşaat sektörünün hız kazandığı Alaşehir'de içme suyu ve kanalizasyon işlerini yaptırmak isteyen vatandaşlar, tüm işlemlerini yaptırmalarına rağmen Alaşehir MASKİ, söz konusu sorumluluklarını yerine getiremiyor. MASKİ'nin hizmette sınıfta kaldığı konuşuluyor. MASKİ tarafından çok sayıda vatandaş, mağdur edilmiş durumda. Alaşehirliler bu durumdan şikayetçi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin bu duruma çare bulmasını istiyor. Su faturalarını ödemede, abone değişikliği ve devirleri konusunda da bir çok sıkıntılar yaşanıyor. Bazı bölgelerde ise su kaçakları nedeniyle yüklü fatura bedelleri çıkmaya başladı. Vatandaşlara iş ve işlemlerinde kolaylık da gösterilmediği belirtiliyor. Özellikle; kanalizasyon ve içme suyu bağlanması işlerinde vatandaşlardan kazı işleri için talep edilen kepçe ve benzeri iş makineleri ise ayrı bir sıkıntı oluşturuyor. Bu hizmetler için Alaşehirliler asgari 2 ay beklemek zorunda kalıyor.
Büyükşehir Yasası'nın yürürlüğe girdiği 1 Nisan 2014 tarihinden bu tarafa Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde oluşturulan Alaşehir MASKİ, Alaşehirlileri canından bezdirdi. Hizmetlerde büyük sıkıntılar yaşanıyor.

İnşaat sektörünün hız kazandığı Alaşehir'de içme suyu ve kanalizasyon işlerini yaptırmak isteyen vatandaşlar, tüm işlemlerini yaptırmalarına rağmen Alaşehir MASKİ, söz konusu sorumluluklarını yerine getiremiyor. MASKİ'nin hizmette sınıfta kaldığı konuşuluyor. MASKİ tarafından çok sayıda vatandaş, mağdur edilmiş durumda. Alaşehirliler bu durumdan şikayetçi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin bu duruma çare bulmasını istiyor.

Su faturalarını ödemede, abone değişikliği ve devirleri konusunda da bir çok sıkıntılar yaşanıyor. Bazı bölgelerde ise su kaçakları nedeniyle yüklü fatura bedelleri çıkmaya başladı. Vatandaşlara iş ve işlemlerinde kolaylık da gösterilmediği belirtiliyor. Özellikle; kanalizasyon ve içme suyu bağlanması işlerinde vatandaşlardan kazı işleri için talep edilen kepçe ve benzeri iş makineleri ise ayrı bir sıkıntı oluşturuyor. Bu hizmetler için Alaşehirliler asgari 2 ay beklemek zorunda kalıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.