MEB'DEN ALAŞEHİR'DEKİ ÖĞRETMEN VE İDARECİLERE ÖDÜL

17.07.2020 - 09:33, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

MEB'DEN ALAŞEHİR'DEKİ ÖĞRETMEN VE İDARECİLERE ÖDÜL

Milli Eğitim Bakanlığı'nın her ay açıkladığı ödüllendirilen personeller listesinde Alaşehir'den Haziran ayında 6 personel yer aldı. Ödüllendirilen eğitimcilerin arasında dikkat çeken eğitimciler var.
Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünde ayda bir çıkartılan dergide ödüllendirilen personeller açıklandı. Buna göre Temmuz ayında 7 bin 72 personel ödüllendirildi. Alaşehir'de 6 personel ödüllendirilirken, Manisa'da ise toplamda 135 personel ödüllendirildi.  Alaşehir'de ödül alanlar arasında; Alaşehir Halk Eğitim Merkezi'nde görevli Müdür Yardımcısı Çetin Burak Mercan, Girelli Şehit Mehmet Şimşek İlkokulu'nda öğretmen olan Gülay Koçak, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli Şube Müdürü Mehmet Sakal, Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu'nda öğretmen olan Mehmet Şeren, Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Ölmez ve Emine Elem Kayacık Ortaokulu'nda öğretmen Volkan Özcan bu ödülü alan personeller arasında yer aldı. 
Milli Eğitim Bakanlığı'nın her ay açıkladığı ödüllendirilen personeller listesinde Alaşehir'den Haziran ayında 6 personel yer aldı. Ödüllendirilen eğitimcilerin arasında dikkat çeken eğitimciler var.

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünde ayda bir çıkartılan dergide ödüllendirilen personeller açıklandı. Buna göre Temmuz ayında 7 bin 72 personel ödüllendirildi. Alaşehir'de 6 personel ödüllendirilirken, Manisa'da ise toplamda 135 personel ödüllendirildi. 

Alaşehir'de ödül alanlar arasında; Alaşehir Halk Eğitim Merkezi'nde görevli Müdür Yardımcısı Çetin Burak Mercan, Girelli Şehit Mehmet Şimşek İlkokulu'nda öğretmen olan Gülay Koçak, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli Şube Müdürü Mehmet Sakal, Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu'nda öğretmen olan Mehmet Şeren, Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Ölmez ve Emine Elem Kayacık Ortaokulu'nda öğretmen Volkan Özcan bu ödülü alan personeller arasında yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.