MHP'de İlçe Başkanı Halis Yörür oldu

SİYASET 10.11.2016 - 08:23, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

MHP'de İlçe Başkanı Halis Yörür oldu

MHP Alaşehir İlçe Teşkilatı Başkanı belli oldu. İlçe başkanlığına eski başkanlardan Halis Yörür'ün getirildiği açıklandı. Alaşehir ile beraber 8 ilçeye de yeni başkanların ataması gerçekleştirildi.
Manisa'da aralarında Alaşehir'in de olduğu 8 ilçeye MHP genel merkezi tarafından teşkilat başkanları atandı. 4 aydır atama bekleyen Alaşehir'e eski teşkilat başkanlarından Halis Yörür'ün atandığı duyuruldu. Konuya ilişkin MHP il Teşkilatı'ndan yapılan açıklama şöyle; "Türkiye Cumhuriyeti'nin içinde bulunduğu bu buhranlı günleri atlatabilmenin en kestirme yolu, milli birlik ve bütünlük olgusuyla hareket edebilmektir. Bu olgunun ülkücü yüreklerin teşkilatlanmasıyla,bölünmezlik zırhının daha da belirgin hale geleceğine inancımız tamdır. Milletimizi sinsice vurup bölmeye niyetlenen tüm şer odaklarına atılacak,en ağır tokatın ülke bütünlüğüne gönül vermiş riyakârlık ve kalleşlik nedir bilmeyen,vatan toprağını kazanabileceği her servetin ve gelebileceği her makamın üstün de gören ülkü uğruna hayatlarını adamış insanların vurabileceği kanaatindeyiz. Ülkemiz üzerin de oynanan tüm kirli oyunların,haince fikir ve eylemlerin son bulması için gerektiğin de canını siper etmekten çekinmeyen Ülkücü Camianın en büyük avantajların dan biri de Şerefli Türk Tarihi nin,her aşamasın da başvurulan teşkilatçılık ruhuna sahip olmaları dır. Oğuz Kağan dan bugüne kadar,Türk ün Devlet-i ebed müddet, fikrini yaşatmayı gaye edinerek, teşkilata özel önem bahse den Türk Milleti, lider-teşkilat-doktrin üçlemesiyle de gücüne güç katarak günümüze değin şerefli varlığını sürdürmektedir ve ebediyyen de sürdürecektir. Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı olarak her zaman Aziz Türk Milletimizin yanın da ve hizmetin de olduğumuzu belirtirken halka hizmetin,hakka hizmetle eşdeğer bir durum olduğunun bilincindeyiz. Güzide hemşehrilerimizin merakla beklediği MHP Manisa (yeni) İlçe Teşkilatlarımız oluşturulmuştur.Teşkilatlarımızın vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olmasını ve alınacak kararların ve yapılacak faaliyetlerin ülkemize faydalı olmasını Cenab ı Allah tan diler, bilgilerinize arz ederiz. Mhp Demirci İlçe Teşkilat Başkanı Yılmaz Ayhan Mhp Şehzadeler İlçe Teşkilatı Başkanı  Şener Özten Mhp Yunusemre İlçe Teşkilatı Başkanı Buğra Çelikkanat Mhp Alaşehir İlçe Teşkilatı Başkanı  Halis Yörür Mhp Saruhanlı İlçe Teşkilatı Başkanı  Baki Ulu Mhp Manisa Salihli İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Akın Mhp Sarıgöl İlçe Teşkilat Başkanı Ahmet Buldan Mhp Manisa Ahmetli İlçes Teşkilat Başkanı Necdet Koldancı
MHP Alaşehir İlçe Teşkilatı Başkanı belli oldu. İlçe başkanlığına eski başkanlardan Halis Yörür'ün getirildiği açıklandı. Alaşehir ile beraber 8 ilçeye de yeni başkanların ataması gerçekleştirildi.

Manisa'da aralarında Alaşehir'in de olduğu 8 ilçeye MHP genel merkezi tarafından teşkilat başkanları atandı. 4 aydır atama bekleyen Alaşehir'e eski teşkilat başkanlarından Halis Yörür'ün atandığı duyuruldu.

Konuya ilişkin MHP il Teşkilatı'ndan yapılan açıklama şöyle; "Türkiye Cumhuriyeti'nin içinde bulunduğu bu buhranlı günleri atlatabilmenin en kestirme yolu, milli birlik ve bütünlük olgusuyla hareket edebilmektir. Bu olgunun ülkücü yüreklerin teşkilatlanmasıyla,bölünmezlik zırhının daha da belirgin hale geleceğine inancımız tamdır.

Milletimizi sinsice vurup bölmeye niyetlenen tüm şer odaklarına atılacak,en ağır tokatın ülke bütünlüğüne gönül vermiş riyakârlık ve kalleşlik nedir bilmeyen,vatan toprağını kazanabileceği her servetin ve gelebileceği her makamın üstün de gören ülkü uğruna hayatlarını adamış insanların vurabileceği kanaatindeyiz.

Ülkemiz üzerin de oynanan tüm kirli oyunların,haince fikir ve eylemlerin son bulması için gerektiğin de canını siper etmekten çekinmeyen Ülkücü Camianın en büyük avantajların dan biri de Şerefli Türk Tarihi nin,her aşamasın da başvurulan teşkilatçılık ruhuna sahip olmaları dır.

Oğuz Kağan dan bugüne kadar,Türk ün Devlet-i ebed müddet, fikrini yaşatmayı gaye edinerek, teşkilata özel önem bahse den Türk Milleti, lider-teşkilat-doktrin üçlemesiyle de gücüne güç katarak günümüze değin şerefli varlığını sürdürmektedir ve ebediyyen de sürdürecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı olarak her zaman Aziz Türk Milletimizin yanın da ve hizmetin de olduğumuzu belirtirken halka hizmetin,hakka hizmetle eşdeğer bir durum olduğunun bilincindeyiz.

Güzide hemşehrilerimizin merakla beklediği MHP Manisa (yeni) İlçe Teşkilatlarımız oluşturulmuştur.Teşkilatlarımızın vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olmasını ve alınacak kararların ve yapılacak faaliyetlerin ülkemize faydalı olmasını Cenab ı Allah tan diler, bilgilerinize arz ederiz.

Mhp Demirci İlçe Teşkilat Başkanı

Yılmaz Ayhan

Mhp Şehzadeler İlçe Teşkilatı Başkanı 

Şener Özten

Mhp Yunusemre İlçe Teşkilatı Başkanı Buğra Çelikkanat

Mhp Alaşehir İlçe Teşkilatı Başkanı 

Halis Yörür

Mhp Saruhanlı İlçe Teşkilatı Başkanı 

Baki Ulu

Mhp Manisa Salihli İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Akın

Mhp Sarıgöl İlçe Teşkilat Başkanı

Ahmet Buldan

Mhp Manisa Ahmetli İlçes Teşkilat Başkanı

Necdet Koldancı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.