MHP'de toplu istifa

SİYASET 08.08.2016 - 08:48, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

MHP'de toplu istifa

MHP Genel Merkezi tarafından yeniden yapılandırılan Manisa İl Teşkilatı'nın kendi ekibini kurması için istifa eden MHP ilçe teşkilatlarına Alaşehir'de ekledi. Manisa genelinde bu çerçevede 11 teşkilatın istifa ettiği belirtiliyor.
18 kişiden oluşan Alaşehir MHP ilçe yönetim kurulu topluca istifa etti. Manisa MHP   il Başkanı Tanju Balatlı’nın MHP Genel Merkezi  tarafından görevden alınıp, yerine Erkan Öztürk’ün  atanmasıyla başlayan süreçte, Öztürk'ün kendi ekibini kurabilmesi için Alaşehir Teşkilatı'nın bu yönde karar aldığı açıklandı. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Alaşehir MHP İlçe Başkanı Ali Kabakçıoğlu, "Genel merkezimiz tarafından görevden alınan Tanju Bolatlı’nın yerine yeni başkan  Erkan Öztürk’ün atanmasıyla,  yeni başkanımızın çalışma ekibini daha rahat oluşturabilmesi,  yönetim oluşturmasında daha rahat bir ortam yaratabilmek için yönetim olarak topluca istifa ettik. Hepimiz MHP’de hizmet vermeye devam edeceğiz. Eğer ihtiyaç duyulması halinde görece her zaman hazırız. Partili olarak bir nefer gibi çalışmaya devam edeceğiz."dedi.
MHP Genel Merkezi tarafından yeniden yapılandırılan Manisa İl Teşkilatı'nın kendi ekibini kurması için istifa eden MHP ilçe teşkilatlarına Alaşehir'de ekledi. Manisa genelinde bu çerçevede 11 teşkilatın istifa ettiği belirtiliyor.

18 kişiden oluşan Alaşehir MHP ilçe yönetim kurulu topluca istifa etti. Manisa MHP   il Başkanı Tanju Balatlı’nın MHP Genel Merkezi  tarafından görevden alınıp, yerine Erkan Öztürk’ün  atanmasıyla başlayan süreçte, Öztürk'ün kendi ekibini kurabilmesi için Alaşehir Teşkilatı'nın bu yönde karar aldığı açıklandı.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Alaşehir MHP İlçe Başkanı Ali Kabakçıoğlu, "Genel merkezimiz tarafından görevden alınan Tanju Bolatlı’nın yerine yeni başkan  Erkan Öztürk’ün atanmasıyla,  yeni başkanımızın çalışma ekibini daha rahat oluşturabilmesi,  yönetim oluşturmasında daha rahat bir ortam yaratabilmek için yönetim olarak topluca istifa ettik. Hepimiz MHP’de hizmet vermeye devam edeceğiz. Eğer ihtiyaç duyulması halinde görece her zaman hazırız. Partili olarak bir nefer gibi çalışmaya devam edeceğiz."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.