MHP GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

SİYASET 05.06.2018 - 09:35, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

MHP GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

MHP Manisa İl Başkanlığı'nın 27. Dönem milletvekili adaylarını tanıtmak maksadıyla, organize ettiği, '17 İlçede 17 İftar Programı'nın Alaşehir ayağı Pazar günü gerçekleştirildi. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında tertip edilen programa Alaşehirlilerin ilgisi büyük oldu. Programda; Ülkücü Camia, birlik ve beraberlik duruşu sergileyerek, gövde gösterisi yaptı.
Manisa'nın Ülkücü Camiası, Alaşehir'de buluştu. MHP  Manisa İl Başkanlığı'nın 27. Dönem milletvekili adaylarını tanıtmak maksadıyla, organize ettiği,  '17 İlçede 17 İftar Programı' şölen havasında geçti. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda 3 bin ülkücünün katılımıyla gerçekleşen programda, milletvekili adayları Alaşehirlilere tanıtıldı. İftar programına, AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı'nın iştiraki de dikkat çekti. MİLLETVEKİLİ ADAYLARI TANITILDI MHP Grup Başkan Vekili ve 27. Dönem Manisa Milletvekili Adayı Erkan Akçay,'ın önderliğindeki Manisa Milletvekili adayları Alaşehirlilere tanıtıldı. Tanıtım etkinliğinin ardından söz alan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, "Sizleri Alaşehir'de ağırlamaktan onur duyduğumu ifade eder, katılımlarınız sebebi ile hepinize teşekkür eder, saygılarımı sunarım."dedi. MHP Manisa İl Başkanlığı’nın Alaşehir’de düzenlediği '17 İlçede 17 İftar Programı'na MHP Grup Başkan Vekili ve 27. Dönem Manisa Milletvekili Adayı Erkan Akçay, Hüseyin Şahin Erduran, Mesut Bayram Laçalar, Musa Akçay, Mustafa Karakaş, Şinasi Şavran, Nadir Sarı ve Celalettin Çabuk, MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk ve civar ilçe başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban ve ilçe başkanları, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Belediye Meclis Üyeleri, MHP Alaşehir İlçe Teşkilatı, Ülkü Ocakları İlçe Teşkilatları, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı Yöneticileri, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı. RAMAZAN ŞENLİKLERİNE DE KATILDILAR MHP'nin İftar programımızdaki birlik ve beraberlik tablosu; Alaşehir Belediyesi'nin Soğanlı mahallesinde gerçekleştirdiği 'Ramazan Şenlikleri'ne de yansıdı.  MHP'liler, tam kadro etkinliğe katıldı. Vatandaşlarla selamlaşan MHP heyeti, burada, mahallenin çocuklarına oyuncaklar dağıtarak sevindirdi.  
MHP Manisa İl Başkanlığı'nın 27. Dönem milletvekili adaylarını tanıtmak maksadıyla, organize ettiği, '17 İlçede 17 İftar Programı'nın Alaşehir ayağı Pazar günü gerçekleştirildi. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında tertip edilen programa Alaşehirlilerin ilgisi büyük oldu. Programda; Ülkücü Camia, birlik ve beraberlik duruşu sergileyerek, gövde gösterisi yaptı.

Manisa'nın Ülkücü Camiası, Alaşehir'de buluştu. MHP  Manisa İl Başkanlığı'nın 27. Dönem milletvekili adaylarını tanıtmak maksadıyla, organize ettiği,  '17 İlçede 17 İftar Programı' şölen havasında geçti. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda 3 bin ülkücünün katılımıyla gerçekleşen programda, milletvekili adayları Alaşehirlilere tanıtıldı. İftar programına, AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı'nın iştiraki de dikkat çekti.

MİLLETVEKİLİ ADAYLARI TANITILDI

MHP Grup Başkan Vekili ve 27. Dönem Manisa Milletvekili Adayı Erkan Akçay,'ın önderliğindeki Manisa Milletvekili adayları Alaşehirlilere tanıtıldı. Tanıtım etkinliğinin ardından söz alan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, "Sizleri Alaşehir'de ağırlamaktan onur duyduğumu ifade eder, katılımlarınız sebebi ile hepinize teşekkür eder, saygılarımı sunarım."dedi.

MHP Manisa İl Başkanlığı’nın Alaşehir’de düzenlediği '17 İlçede 17 İftar Programı'na MHP Grup Başkan Vekili ve 27. Dönem Manisa Milletvekili Adayı Erkan Akçay, Hüseyin Şahin Erduran, Mesut Bayram Laçalar, Musa Akçay, Mustafa Karakaş, Şinasi Şavran, Nadir Sarı ve Celalettin Çabuk, MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk ve civar ilçe başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban ve ilçe başkanları, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Belediye Meclis Üyeleri, MHP Alaşehir İlçe Teşkilatı, Ülkü Ocakları İlçe Teşkilatları, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı Yöneticileri, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı.

RAMAZAN ŞENLİKLERİNE DE KATILDILAR

MHP'nin İftar programımızdaki birlik ve beraberlik tablosu; Alaşehir Belediyesi'nin Soğanlı mahallesinde gerçekleştirdiği 'Ramazan Şenlikleri'ne de yansıdı.  MHP'liler, tam kadro etkinliğe katıldı. Vatandaşlarla selamlaşan MHP heyeti, burada, mahallenin çocuklarına oyuncaklar dağıtarak sevindirdi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.