Milli Eğitim'den emekli memurlara veda eyemeği

YAŞAM 23.02.2017 - 09:37, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Milli Eğitim'den emekli memurlara veda eyemeği

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde uzun yıllar çalıştıktan sonra emekliye ayrılan memurlar Emine Öksüz, Halil İbrahim Toy ve Mehmet Ayyıldız'ı mesai arkadaşları düzenledikleri bir veda yemeğiyle uğurladı.
Yemeğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş,  Şube Müdürleri Sedat Koyuncu, İbrahim Özel ve Murat Demir'in yanı sıra Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren öğretmenler ve memurlar katıldı.   PLAKET VERİLDİ   Yemekte kurumdan emekli olan Emine Öksüz, Halil İbrahim Toy ve Mehmet Ayyıldız'a İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ve Şube Müdürleri Sedat Koyuncu, İbrahim Özel ve Murat Demir tarafından gün anısına birer plaket takdim edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, emekli olan memurların yıllarca büyük bir özveri ile ülkelerine hizmet ettiklerine dikkat çekerek, hizmetleri için Emine Öksüz, Halil İbrahim Toy ve Mehmet Ayyıldız'a teşekkür ederek, emeklilik hayatlarında sağlık ve mutluluklar dileğinde bulundu. Güneş, "Bugün emekliliğe uğurladığımız bu üç mesai arkadaşımız İletişim tarzları, tavır, davranışları ve kişilikleriyle belli ki kendilerini çok sevdirmişler. Ne mutlu onlara" dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde uzun yıllar çalıştıktan sonra emekliye ayrılan memurlar Emine Öksüz, Halil İbrahim Toy ve Mehmet Ayyıldız'ı mesai arkadaşları düzenledikleri bir veda yemeğiyle uğurladı.

Yemeğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş,  Şube Müdürleri Sedat Koyuncu, İbrahim Özel ve Murat Demir'in yanı sıra Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren öğretmenler ve memurlar katıldı.

 

PLAKET VERİLDİ

 

Yemekte kurumdan emekli olan Emine Öksüz, Halil İbrahim Toy ve Mehmet Ayyıldız'a İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ve Şube Müdürleri Sedat Koyuncu, İbrahim Özel ve Murat Demir tarafından gün anısına birer plaket takdim edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, emekli olan memurların yıllarca büyük bir özveri ile ülkelerine hizmet ettiklerine dikkat çekerek, hizmetleri için Emine Öksüz, Halil İbrahim Toy ve Mehmet Ayyıldız'a teşekkür ederek, emeklilik hayatlarında sağlık ve mutluluklar dileğinde bulundu. Güneş, "Bugün emekliliğe uğurladığımız bu üç mesai arkadaşımız İletişim tarzları, tavır, davranışları ve kişilikleriyle belli ki kendilerini çok sevdirmişler. Ne mutlu onlara" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.