MİLLİ EĞİTİM, İŞİ SIKI TUTUYOR

EĞİTİM 01.02.2018 - 08:38, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

MİLLİ EĞİTİM, İŞİ SIKI TUTUYOR

Eğitim ve öğretimde 2. Dönemin başlamasına kısa bir süre kala, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, hazırlık çalışmalarını hızlandırdı. Taşımalı eğitimde yaşanan sorunların giderilmesi için servis şoförleriyle toplantı yapıldı. Bazı taşıma sahaları da ziyaret edildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, taşımalı eğitimde görevli servis şoförleriyle bir raya gelerek, 1. Dönemin değerlendirmesini yaptı ve 2. Dönemin planlaması hakkında fikir alış-verişinde bulundu. Şube Müdürü Sedat Koyuncu başkanlığında yapılan toplantıda, olumsuzlukların giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılması benimsendi. İKİNCİ DÖNEMİN HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının 2. Dönemi için hazırlıklarını sürdürüyor. Taşımalı eğitimde yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek adına Destek Hizmetlerden Sorumlu Şube Müdürü Sedat Koyuncu, servis şoförleriyle bir araya gelerek, 2017-2018 eğitim öğretim yılı 1.dönem değerlendirmesini yaptı ve taşımalı eğitim de yaşanan sorunlar ile 2018-2019 Eğitim öğretim yılının yeni taşımalı eğitim planlanması konusunda fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca; taşımalı eğitimdeki sorun ve şikayetleri yerinde incelenmek üzere Destek Hizmetleri Şube Müdürü Sedat Koyuncu başkanlığında Serinköy Üçağaç Mahallesi ziyaret edildi.
Eğitim ve öğretimde 2. Dönemin başlamasına kısa bir süre kala, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, hazırlık çalışmalarını hızlandırdı. Taşımalı eğitimde yaşanan sorunların giderilmesi için servis şoförleriyle toplantı yapıldı. Bazı taşıma sahaları da ziyaret edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, taşımalı eğitimde görevli servis şoförleriyle bir raya gelerek, 1. Dönemin değerlendirmesini yaptı ve 2. Dönemin planlaması hakkında fikir alış-verişinde bulundu. Şube Müdürü Sedat Koyuncu başkanlığında yapılan toplantıda, olumsuzlukların giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılması benimsendi.

İKİNCİ DÖNEMİN HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının 2. Dönemi için hazırlıklarını sürdürüyor. Taşımalı eğitimde yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek adına Destek Hizmetlerden Sorumlu Şube Müdürü Sedat Koyuncu, servis şoförleriyle bir araya gelerek, 2017-2018 eğitim öğretim yılı 1.dönem değerlendirmesini yaptı ve taşımalı eğitim de yaşanan sorunlar ile 2018-2019 Eğitim öğretim yılının yeni taşımalı eğitim planlanması konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Ayrıca; taşımalı eğitimdeki sorun ve şikayetleri yerinde incelenmek üzere Destek Hizmetleri Şube Müdürü Sedat Koyuncu başkanlığında Serinköy Üçağaç Mahallesi ziyaret edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.