Minik kalplerden anlamlı destek

YAŞAM 07.03.2016 - 09:48, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Minik kalplerden anlamlı destek

Alaşehir Üstek Koleji öğrencileri başlattıkları kampanya ile Lösemeli çocukla riçin 450 adet bere topladılar
Alaşehir Üstek Koleji öğrencileri topladıkları bereleri Lösev Derneği’ne gönderdiler. Okul öğretmeni Mehmet Acar tarafından  Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma kapsamında “Onlar İçin Örüyoruz “ adı altında  başlattıkları kampanya ile öğrenciler topladıkları bereleri  Lösemili çocuklara göndermek üzere topladılar. Toplanan 450 adet bere, Lösev Derneklerine  gönderildi. Okul öğretmeni Mehmet Acar, kampanyayla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Öğrencilerimize sosyal dayanışma ve yardımlaşma konusunda bilinçlendirmek,  yardıma muhtaç çocuklara destek olabilmeyi öğretmek için böyle bir kampanya başlattık.  Belki maddi olarak çok olmayabilir, ancak yardıma muhtaç olan kardeşlerimiz kendilerinin yalnız olmadığını bilmelerini istedik. Kampanyaya öğrencilerimizin yanı sıra velilerimiz de destek verdiler. Annelerimizin ve çocuklarımızın el emeği göz nuru berelerini ihtiyaç sahibi kardeşlerimize gönderdik."dedi. Okul Müdürü Ali Apan, da "Okulumuz öğretmeni  Mehmet Acar’ın başlattığı kampanyaya öğretmen ve öğrencilerin tamamı destek verdi. Kampanya ile lösemili kardeşlerimize azda olsa katkıda bulunabilmek bizleri mutlu etmiştir. Toplanan bereler  yardıma muhtaç kardeşlerimizin kullanması için, İstanbul ve Samsun’da bulunan  Kansersiz Yaşam Derneklerine   gönderdik.  Bu bir başlangıç, bundan böyle bu tür sosyal destek  ve etkinliklerimiz  sürecektir."şeklinde konuştu.
Alaşehir Üstek Koleji öğrencileri başlattıkları kampanya ile Lösemeli çocukla riçin 450 adet bere topladılar

Alaşehir Üstek Koleji öğrencileri topladıkları bereleri Lösev Derneği’ne gönderdiler. Okul öğretmeni Mehmet Acar tarafından  Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma kapsamında “Onlar İçin Örüyoruz “ adı altında  başlattıkları kampanya ile öğrenciler topladıkları bereleri  Lösemili çocuklara göndermek üzere topladılar. Toplanan 450 adet bere, Lösev Derneklerine  gönderildi.

Okul öğretmeni Mehmet Acar, kampanyayla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Öğrencilerimize sosyal dayanışma ve yardımlaşma konusunda bilinçlendirmek,  yardıma muhtaç çocuklara destek olabilmeyi öğretmek için böyle bir kampanya başlattık.  Belki maddi olarak çok olmayabilir, ancak yardıma muhtaç olan kardeşlerimiz kendilerinin yalnız olmadığını bilmelerini istedik. Kampanyaya öğrencilerimizin yanı sıra velilerimiz de destek verdiler. Annelerimizin ve çocuklarımızın el emeği göz nuru berelerini ihtiyaç sahibi kardeşlerimize gönderdik."dedi.

Okul Müdürü Ali Apan, da "Okulumuz öğretmeni  Mehmet Acar’ın başlattığı kampanyaya öğretmen ve öğrencilerin tamamı destek verdi. Kampanya ile lösemili kardeşlerimize azda olsa katkıda bulunabilmek bizleri mutlu etmiştir. Toplanan bereler  yardıma muhtaç kardeşlerimizin kullanması için, İstanbul ve Samsun’da bulunan  Kansersiz Yaşam Derneklerine   gönderdik.  Bu bir başlangıç, bundan böyle bu tür sosyal destek  ve etkinliklerimiz  sürecektir."şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.