Müdürler Alaşehir'de toplandı

EĞİTİM 19.11.2015 - 17:00, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Müdürler Alaşehir'de toplandı

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün her ay farklı bir ilçede düzenlediği ilçe milli eğitim müdürleri değerlendirme toplantısı, bu ay Alaşehir'de yapıldı. Toplantı 2 oturumda gerçekleştirildi.
Alaşehir Atatürk Anadolu Lisesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Manisa ile birlikte 17 ilçe milli eğitim müdürü katıldı. Toplantıya Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş başkanlık etti.  Toplantının 1 etabında müdürlere özellikle ortak yapılan sınavlarda yaşanan sıkıntılarla ilgili bilgiler aktarıldı. Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir'in Saika Sosyal Tesisleri'nde müdürler onuruna verdiği öğle yemeğinin ardından toplantının 2. Etabı Fen Lisesi'nin Kız Öğrenci Yurdunda gerçekleştirildi. Toplantıda ilçelerdeki eğitim sorunları masaya yatırıldı. Eğitim sorunlarının görüşülüp çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmalar yapılacağı belirtilen toplantı da konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, her ay değişik bir ilçede yaptıkları toplantıların eğitim camiasının sorunlarını yerinde görmek ve çözüm üretmek açısından faydalı olduğunu söyledi. Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir ise "Başta İl Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere ilçe milli eğitim müdür arkadaşlarımızı ilçemizde ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz. Eğitim çıtamız çok yüksek hedefimiz il genelinde ilk 5’e girmek." dedi. Diğer taraftan, Manisalı müdürlere Alaşehir'in tarihi mekanlarından Yıldırım Beyazıt Camisi ve St. Jean Kilisesi de gezdirildi. Toplantıda ayrıca Alaşehir'i tanıtıcı sinevizyon gösterisine de yer verildi. Toplantı yaklaşık 4 saat sürdü.
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün her ay farklı bir ilçede düzenlediği ilçe milli eğitim müdürleri değerlendirme toplantısı, bu ay Alaşehir'de yapıldı. Toplantı 2 oturumda gerçekleştirildi.

Alaşehir Atatürk Anadolu Lisesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Manisa ile birlikte 17 ilçe milli eğitim müdürü katıldı. Toplantıya Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş başkanlık etti.  Toplantının 1 etabında müdürlere özellikle ortak yapılan sınavlarda yaşanan sıkıntılarla ilgili bilgiler aktarıldı. Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir'in Saika Sosyal Tesisleri'nde müdürler onuruna verdiği öğle yemeğinin ardından toplantının 2. Etabı Fen Lisesi'nin Kız Öğrenci Yurdunda gerçekleştirildi. Toplantıda ilçelerdeki eğitim sorunları masaya yatırıldı.

Eğitim sorunlarının görüşülüp çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmalar yapılacağı belirtilen toplantı da konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, her ay değişik bir ilçede yaptıkları toplantıların eğitim camiasının sorunlarını yerinde görmek ve çözüm üretmek açısından faydalı olduğunu söyledi. Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir ise "Başta İl Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere ilçe milli eğitim müdür arkadaşlarımızı ilçemizde ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz. Eğitim çıtamız çok yüksek hedefimiz il genelinde ilk 5’e girmek." dedi.

Diğer taraftan, Manisalı müdürlere Alaşehir'in tarihi mekanlarından Yıldırım Beyazıt Camisi ve St. Jean Kilisesi de gezdirildi. Toplantıda ayrıca Alaşehir'i tanıtıcı sinevizyon gösterisine de yer verildi. Toplantı yaklaşık 4 saat sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.