Muhtarlık Dairesi Başkanlığı Alaşehir'de muhtarları dinledi

14.02.2018 - 08:08, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Muhtarlık Dairesi Başkanlığı Alaşehir'de muhtarları dinledi

Çağlayan ve Çakırcaali Mahallelerini ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Dairesi Başkanlığı ekipleri, mahalle muhtarlarına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti, taleplerini dinledi.
Manisa’nın 17 ilçesini gezerek Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini anlatan ve mahalle muhtarlarının taleplerini dinleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Dairesi Başkanlığı ekiplerinin bu kez durağı Alaşehir oldu. Erenköy, Çağlayan ve Çakırcaali Mahallelerini ziyaret eden Muhtarlık Dairesi Başkanlığı ekipleri, mahalle muhtarlarına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti, taleplerini dinledi. MUHTARLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİLER Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi ekipleri Alaşehir ilçesi Erenköy, Çağlayan ve Çakırcaali Mahallelerini ziyaret etti. Şube Müdürü Ramazan Hakan Ulak ve ekiplerinin ilk durağı Erenköy Mahallesi oldu. Mahalle muhtarı Ali Gök ile bir araya gelen Ulak ve daire başkanlığı ekipleri, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri hakkında bilgi verdi. MASKİ tarafından alt yapı çalışmaları devam eden mahallede, Muhtarlıklar Dairesi’ne bağlı ekipler Mahalle Muhtarı Ali Gök’ün talepleri dinledi. Ardından Çağlayan Mahalle Muhtarı Bülent Kurkutalp’i ziyaret eden daire başkanlığı ekipleri Büyükşehir Belediyesi’nin mahallede yürüttüğü çalışmaları inceledi. MASKİ tarafından alt yapı çalışmaları sürdürülen mahallede, Muhtar Bülent Kurtulap çalışmalar nedeniyle memnuniyetini paylaştı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e selamlarını iletti. Daire başkanlığına bağlı ekipler ilçede son olarak Çakırcaali Mahallesi Muhtarı Çoşkun Sencer’i ziyaret etti. MASKİ tarafından içme suyu deposu yenilenen ve alt yapı çalışmaları da devam eden mahallede, Muhtar Çoşkun Sencer, hizmetler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Çağlayan ve Çakırcaali Mahallelerini ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Dairesi Başkanlığı ekipleri, mahalle muhtarlarına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti, taleplerini dinledi.

Manisa’nın 17 ilçesini gezerek Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini anlatan ve mahalle muhtarlarının taleplerini dinleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Dairesi Başkanlığı ekiplerinin bu kez durağı Alaşehir oldu. Erenköy, Çağlayan ve Çakırcaali Mahallelerini ziyaret eden Muhtarlık Dairesi Başkanlığı ekipleri, mahalle muhtarlarına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti, taleplerini dinledi.

MUHTARLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİLER

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi ekipleri Alaşehir ilçesi Erenköy, Çağlayan ve Çakırcaali Mahallelerini ziyaret etti. Şube Müdürü Ramazan Hakan Ulak ve ekiplerinin ilk durağı Erenköy Mahallesi oldu. Mahalle muhtarı Ali Gök ile bir araya gelen Ulak ve daire başkanlığı ekipleri, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri hakkında bilgi verdi. MASKİ tarafından alt yapı çalışmaları devam eden mahallede, Muhtarlıklar Dairesi’ne bağlı ekipler Mahalle Muhtarı Ali Gök’ün talepleri dinledi.

Ardından Çağlayan Mahalle Muhtarı Bülent Kurkutalp’i ziyaret eden daire başkanlığı ekipleri Büyükşehir Belediyesi’nin mahallede yürüttüğü çalışmaları inceledi. MASKİ tarafından alt yapı çalışmaları sürdürülen mahallede, Muhtar Bülent Kurtulap çalışmalar nedeniyle memnuniyetini paylaştı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e selamlarını iletti.

Daire başkanlığına bağlı ekipler ilçede son olarak Çakırcaali Mahallesi Muhtarı Çoşkun Sencer’i ziyaret etti. MASKİ tarafından içme suyu deposu yenilenen ve alt yapı çalışmaları da devam eden mahallede, Muhtar Çoşkun Sencer, hizmetler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.